«Έτσι έγινε η συνεργασία Σαββίδη – Σταφυλίδη»

«Έτσι έγινε η συνεργασία Σαββίδη – Σταφυλίδη»

Ο Μιχάλης Μεσιάρης εξήγησε πως προέκυψε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Σταφυλίδη για την εταιρία ρούχων που έχει ο διεθνής παίκτης.

Η εταιρεία ένδυσης του Κώστα Σταφυλίδη, P/COC, αποτελεί από σήμερα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, με τον συνιδιοκτήτη της εταιρείας ρούχων, Μιχάλη Μεσιάρη, να μιλάει για την σχετική συμφωνία στον «Libero FM 107.4».

Αρχικά τόνισε: «Τον Κώστα, τον ξέρω πολλά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω του Βέλλιου, όταν ήταν ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Γίναμε κολλητοί και είχαμε μια ιδέα να ξεκινήσουμε μια εταιρεία με ρούχα. Και το πράξαμε. Έχουμε βιοτεχνία στο Ωραιόκαστρο, υπάρχει στο πλάνο μας ένα κατάστημα…»

Για το πως ξεκίνησε η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είπε: «Από ένα μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον Κώστα Σταφυλίδη! Ρου έγραψε: θέλω τα ρούχα σου γιατί μου αρέσουν, τα ακούω συνέχεια… Και έτσι ξεκίνησε. Εμείς θα τους κάνουμε μια συλλογή για την PFC. Δεν είχαν κάποια συνεργασία και ελπίζουμε μόλις ανοίξει και η μπουτίκ στο κέντρο να προχωρήσει ακόμη περισσότερο».

Για το γεγονός ότι επισημοποίησε την συνεργασία ο Νίκος Σαββίδης, ο δεύτερος γιος του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι εξαιρετικό παιδί. Χαμηλών τόνων, είναι το ίδιο κοντά στον ΠΑΟΚ…»

Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και την σχέση… αγάπης του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Σταφυλίδη, λέγοντας πως: «Ανέκαθεν υπήρχε. Κάποια στιγμή πιστεύω θέλει και ο ίδιος να γυρίσει. Τώρα όμως λατρεύει την Αγγλία, του αρέσει πάρα πολύ. Του αρέσει το Λονδίνο, η προπόνηση, ο τρόπος προπόνησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ