Δημητρίου: «Να μη διακόπτεται ένας αγώνας σε περίπτωση τραυματισμού»

Δημητρίου: «Να μη διακόπτεται ένας αγώνας σε περίπτωση τραυματισμού»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών μίλησε για τις προτάσεις που κατέθεσε η Ένωσή του, με τις οποίες μεταξύ άλλων ζητάει να μην διακόπτεται ένας αγώνας σε περίπτωση τραυματισμού από μεμονωμένη ρίψη αντικειμένου.

Πρόταση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να μην αποτελεί λόγο μη έναρξης ή συνέχισης ενός αγώνα ο τραυματισμός προπονητή ή άλλου φυσικού προσώπου που αναγράφεται στο φύλλο αγώνος από μεμονωμένη ρίψη αντικειμένου έκανε η ΕΠΣ Αθηνών!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πρόταση που κατέθεσε η Ένωσή του ανέφερε: «Τα περιστατικά που συνέβησαν στην Ελλάδα, το περσινό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και το εφετινό με τον Ολυμπιακό, δεν τα θεωρώ πραγματικά. Ότι δηλαδή ήταν τόσο τραυματισμένοι οι προπονητές που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.

Είμαστε της φιλοσοφίας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα της Σούπερ Λίγκας, υπάρχουν τεχνικά τιμ που αποτελούνται από τρία και τέσσερα άτομα. Με το να φας ένα μπουκαλάκι στην πλάτη και μετά να κάνεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, δεν το θεωρούμε σοβαρό και σωστό.

Δεν γίνεται ένας βοηθός προπονητή να μην μπορεί να κοουτσάρει σε έναν αγώνα. Όλοι αυτοί οι προπονητές που προσλαμβάνονται από τα σωματεία, έχουν διπλώματα επιπέδου Σούπερ Λίγκας».

Παράλληλα, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών προτείνει οι Ιατροί των αγώνων να ορίζονται από την Υγειονομική Επιτροπή της διοργανώτριας Αρχής και όχι από το γηπεδούχο σωματείο.

Οσο για τη δεύτερη πρόταση, ο Δημητρίου ανέφερε: «Να υπάρχει στη Σούπερ Λίγκα υγειονομική επιτροπή. Να ορίζει η διοργανώτρια τους γιατρούς και να μην υπάρχει ο γιατρός κάθε ομάδας να κάνει διαγνώσεις. Όταν υπάρχει ουδέτερος γιατρός, θα υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και σοβαρότητα. Ο Ολυμπιακός αμφισβητούσε το να εξεταστεί ο προπονητής του από τον γιατρό του ΠΑΟΚ. Είναι δύο προτάσεις σοβαρές και σωστές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ