Ζιντάν: «Στο τέλος μια σεζόν ως προπονητής είσαι πιο κουρασμένος από τους παίκτες»

Ζιντάν: «Στο τέλος μια σεζόν ως προπονητής είσαι πιο κουρασμένος από τους παίκτες»

Ο πρώην προπονητής και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη του τόνισε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην δουλειά του προπονητή και του παίκτη.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιζού μεταξύ άλλων στάθηκε στις διαφορές που υπάρχουν στο να είσαι προπονητής με το να είσαι παίκτης και χαρακτήρισε το πρώτο ως πολύ πιο δύσκολο και κουραστικό.

Διαβάστε επίσης: Λίλαρντ: «Έλεγα στον Γιάννη να έρθει στο Πόρτλαντ, τελικά έγινε το δικό του»

Ο Γάλλος βρέθηκε στον πάγκο της βασίλησσας σε δύο θητέιες. Η πρώτη μεταξύ 2016 και 2018 και η δεύτερη μεταξύ 2019 και 2021 και κατέκτησε τρία σερί Champions League. Ενώ σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε εκεί από το 2002 έως το 2007.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο τέλος μιας σεζόν στον πάγκο, είσαι πιο κουρασμένος από έναν παίκτη. Οι δύο δουλειές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Θυμάμαι ότι ως ποδοσφαιριστής ήμουν συγκεντρωμένος στην απόδοσή μου και σε αυτή της ομάδας. Ο προπονητής, από την άλλη, είναι υπεύθυνος για 23 παιδιά και αυτό δεν σταματά ποτέ. Όταν πήγαινα σπίτι, το κεφάλι μου ήταν πάντα πίσω στη δουλειά. Σε αυτή τη δουλειά, έρχεται από όλες τις πλευρές.
Όλες οι πληροφορίες ορμούν πάνω σου και έχεις την ευθύνη να πάρεις όλες αυτές τις αποφάσεις. Είναι μια πραγματική εξάντληση της ενέργειάς σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ