Η μυστική ρήτρα του Τσάμπι Αλόνσο για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Λίβερπουλ

Η μυστική ρήτρα του Τσάμπι Αλόνσο για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Λίβερπουλ

Προσέχει για να έχει η Μπάγερ Λεβερκούζεν...

Η άψογη δουλειά του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν και είναι πρωτοπόρος της Bundesliga, συνεχίζει να πυροδοτεί τις φήμες για το μέλλον του πρώην Ισπανού διεθνή.

Ο Αλόνσο φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ως πιθανός διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι από την επόμενη σεζόν, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για θα συνεχίσει την καριέρα του αναλαμβάνοντας την εθνική Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ένα διαβατήριο

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Sport Bild», η Λεβερκούζεν και ο Ισπανός προπονητής έχουν συμφωνήσει για τη ύπαρξη μια ρήτρας στο συμβόλαιό του που ισχύει μόνο για τρεις από τους πρώην συλλόγους του ως παίκτης. Πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν και τη Λίβερπουλ, οι οποίες, παρά το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο μέχρι το 2026, θα μπορούσαν να αναλάβουν τις υπηρεσίες του προπονητή από το επόμενο καλοκαίρι (2025), όταν τεθεί σε ισχύ η εν λόγω ρήτρα. Το συμφωνηθέν ποσό είναι άγνωστο.

Πάνως ο Ότμαρ Χίτζφελντ, νικητής δύο Champions League με Ντόρτμουντ και Μπάγερν, πιστεύει ότι πρέπει να είναι πιο υπομονετικός: «Είναι δύσκολο να πεις όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης αν υπάρχει πραγματικά μια πρόταση, αλλά η συμβουλή μου στον Τσάμπι είναι: μείνε στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2025. Είναι ακόμα νέος και μπορεί να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία εδώ και να αφήσει πίσω του κάτι μεγάλο. Γι’ αυτό τον συμβουλεύω να μην φύγει μετά από αυτή τη σεζόν, αλλά να μείνει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη», τόνισε ο Χίτζφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ