Ματέους: «Φάρσα η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι – Ο Χάαλαντ ήταν καλύτερος»

Ματέους: «Φάρσα η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι – Ο Χάαλαντ ήταν καλύτερος»

Ο παλαίμαχος Γερμανός «θρύλος», Λόταρ Ματέους σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τον την 8η χρυσή μπάλα στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι για 8η φορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, καθώς κατέκτησε για ακόμη μία φορά τη «Χρυσή Μπάλα».

Η φετινή ψηφοφορία όμως έχει γνωρίσει περισσότερη λογοκρισία από κάθε άλλη, με τον σπουδαίο Γερμανό πρώην ποδοσφαιριστή, Λόταρ Ματέους, να σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, αυτή τη διάκρισή του Αργεντινού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χάνουν από ένα ματς Ρέτσος και Καμαρά

Στη φετινή ψηφοφορία πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, πως το βραβείο θα έπρεπε να δοθεί στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ανάμεσά τους και ο Ματέους, ο οποίος είχε παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο το 1990.

Ο Ματέους ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και απάτησε χαρακτηριστικά:

«Είναι αδικαιολόγητο. Ο Χάαλαντ τα πήγε καλύτερα όλη τη χρονιά. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα κανείς δεν τα πήγε καλύτερα από τον Χάαλαντ, ήταν ο καλύτερος τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Κατέκτησε σημαντικούς τίτλους με τη Σίτι, ενώ έκανε ρεκόρ τερμάτων. Η ψηφοφορία είναι μια φάρσα, παρόλο που ήμουν πάντα οπαδός του Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ