Ο Εμπαπέ (δεν χάρηκε και τόσο) στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» (pics, vid)

Ο Εμπαπέ (δεν χάρηκε και τόσο) στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» (pics, vid)

O Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε στην εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», αλλά δεν φάνηκε να περνά και πολύ όμορφα, με τις εκφράσεις του να δηλώνουν το πως ένιωσε.

Η λαμπερή τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πολλών αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνουν το παρόν, ανάμεσά τους και τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου, Εμπαπέ, Χάαλαντ και Μέσι.

Εν τέλει ο Αργεντίνος «μάγος» ήταν αυτός που για 8η φορά στην καριέρα του παρέλαβε το συγκεκριμένο βραβείο, με τον Νορβηγό φορ να έρχεται δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία και τον Γάλλο, στην τρίτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Τίμησε το Halloween o Αντετοκούνμπο: Eμφανίστηκε με μάσκα Hulk στην συνέντευξη Τύπου (vid)

Οι εκφράσεις του Εμπαπέ, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, φανερώνουν πως δεν χάρηκε και ιδιαίτερα τόσο με την παρουσία του εκεί, όσο και με τα αποτελέσματα των νικητών των βραβείων που δόθηκαν, με τον Μέσι να κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα» και τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ , να κερδίζει το «Λεβ Γιασίν Trophy», για τον καλύτερο τερματοφύλακα, με την επέμβασή του, στο τελευταίο λεπτό του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου να συμβάλει τα μέγιστα για την κατάκτηση της Αργεντινής.

Δείτε μερικές από τις στιγμές του Εμπαπέ στην εκδήλωση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ