Χρήστος Τζόλης: Κάνει restart στη καριέρα του και οδηγεί τη Φορτούνα στη κορυφή (vid)

Χρήστος Τζόλης: Κάνει restart στη καριέρα του και οδηγεί τη Φορτούνα στη κορυφή (vid)

Ο Χρήστος Τζόλης φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και δείχνει αποφασισμένος να κάνει restart στη καριέρα του.

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ μόνο απαρατήρητες δε περνάνε. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, η προσαρμογή του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ δε πήγε όπως θα ήθελε, ενώ και ο δανεισμός του στη Τβέντε ολοκληρώθηκε άδοξα. Ο Τζόλης έψαχνε μια νέα πρόκληση στη καριέρα του και η Φορτούνα Ντίσελντορφ του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά σαιζόν και οι επιδόσεις του θυμίζουν τη πιο παραγωγική του σαιζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: «Πρωτάρης» Γερμανός διαιτητής Β’ κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Φέτος ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετράει ήδη 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Φορτούνα με απολογισμό 8 γκολ και 2 ασίστ με την ομάδα του να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ούσα στη 2η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς πίσω από τη Σαν Πάουλι, ενώ έχει ήδη προκριθεί και στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι αριθμοί του δείχνουν ότι ενδέχεται να ξεπεράσει τη πιο παραγωγική του σεζόν (2020/2021), κατά την οποία σκόραρε 16 φορές και μοίρασε 7 ασίστ στους συμπαίκτες του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Τζόλης δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία του στη Γερμανία και ο ίδιος αξιοποιεί την ευκαιρία που του δόθηκε, έτσι ώστε να κάνει restart στη καριέρα. Αυτό βέβαια είναι καλό και για την Εθνική μας ομάδα που χρειάζεται τους πιο ποιοτικούς της παίκτες σε καλή κατάσταση, ενόψει και του Final 4 του Nations League τον Μάρτιο.

O Tζόλης είναι δανεικός στη Φορτούνα από τη Νόριτς, η οποία διατηρεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που επιτύχει την άνοδο στη Bundesliga.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μπέσσας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ