Ρεάλ Μαδρίτης: Στους «Μερένχες» μέχρι το 2028 ο Ροντρίγκο! (Pic)

Ρεάλ Μαδρίτης: Στους «Μερένχες» μέχρι το 2028 ο Ροντρίγκο! (Pic)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βινίσιους, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο ως το 2028.

Πριν λίγες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον Βινίσιους έως το 2027. Σειρά σήμερα πήρε, ο έτερος Βραζιλιάνος εξτρέμ της «Βασίλισσας», Ροντρίγκο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028 (το προηγούμενο έληγε το 2025), με τη Ρεάλ να βάζει την αστρονομική ρήτρα του 1 δισ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να τον αγοράσει. Με αυτό το τρόπο, η Κυπελλούχος Ισπανίας «έδεσε» έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στον οποίο θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει το τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας και… από τι είναι φτιαγμένο;

Ο Ροντρίγκο αποτελεί μέλος των «Μπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2018, όταν η Ρεάλ των αγόρασε από τη Σάντος για 45 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά τα χρόνια ο Βραζιλιάνος έχει πανηγυρίσει 8 τίτλους, μεταξύ των οποίων 1 Champions League και 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ έχει καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Φέτος, ο Ροντρίγκο έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ