Ο Ζερβάκης, η Εξυγίανση και τα 500.000 ευρώ για την ΕΠΣ Ηρακλείου (vid)

Ο Ζερβάκης, η Εξυγίανση και τα 500.000 ευρώ για την ΕΠΣ Ηρακλείου (vid)

Απίστευτα πράγματα στην Κρήτη, ενόψει των εκλογών της τοπικής ΕΠΣ. Μισό εκατ. ευρώ για να εκλεγεί πρόεδρος ο Λημναίος, τάζει σε χορηγία υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ

Εκλογές αύριο στην ΕΠΣ Ηρακλείου (10.00, ξενοδοχείο Αστόρια), εκεί όπου ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν είναι απλά το μεγάλο φαβορί, αλλά κάτι σαν… δεδομένο αναφορικά με την διατήρηση του στην προεδρία.

Και ενώ το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, έριξε το τελευταίο οχυρό απορρίπτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση», η παράταξη στην οποία επικεφαλής είναι ο (αντίπαλος του Τζώρτζογλου) Μανώλης Λημναίος; Τα όσα γίνονται στην Κρήτη, με τον Μανώλη Ζερβάκη (υποψήφιος των ΑΝΕΛ στις βουλευτικές εκλογές) δεν έχουν προηγούμενο.

Ποιος είναι ο Μανώλης Ζερβάκης; Ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Πάνου Καμμένου στην Κρήτη. Υπήρξε μάλιστα υποψήφιους με τους ΑΝΕΛ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Εμφανίστηκε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος ως εκπρόσωπος «χορηγών» για την ΕΠΣ Ηρακλείου, υποστηρίζοντας ότι στη διάθεση της Ένωσης, υπάρχει το ποσό των 500.000 ευρώ. Μια χορηγία που θα τη κάνει δική της η ΕΠΣ Ηρακλείου, αν ο Μανώλης Λημναίος κερδίσει τις εκλογές, παίρνοντας το απόλυτο. Αν δηλαδή συγκεντρώσει «11 στους 11» ψήφους, σε ότι αφορά φυσικά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ποιος κρύβεται πίσω από την χορηγία; Είναι ο Υπουργός Καμμένος; Είναι κάποιος φίλος του Υπουργού Καμμένου, ο οποίος ως γνωστόν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη; Ο Μανώλης Ζερβάκης στο video που ακολουθεί δεν δίνει διευθύνσεις και ονόματα. Επιμένει όμως πως αν ο Λημναίος γίνει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ, πως αν τα σωματεία του χαρίσουν το απόλυτο «11 στα 11» τότε αυτομάτως θα υπάρξει και ο χορηγικός μποναμάς του μισού εκατ ευρώ!

Το ποδόσφαιρο της Εξυγίανσης στα καλύτερα του. Το ποδόσφαιρο της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, που ήρθε να φέρει τη… νέα εποχή. Εκείνη της τάξης και της ηθικής. Οι ΕΠΣ εκλέγουν πρόεδρο της ΕΠΟ θυμίζουμε. Θυμίζουμε επίσης ότι υπάγονται στην ΕΠΟ. Στις εκλογές του Ηρακλείου λοιπόν υπάρχει κάποιος που δημόσια,  και υπό τηλεοπτική κάλυψη μάλιστα, τάζει 500.000 ευρώ για να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην προκειμένη περίπτωση, η εκλογή του Λημναίου με το «απόλυτο». Συμβαίνουν αυτά, και στις καλύτερες ΕΠΣ του κόσμου…

Την περασμένη Πέμπτη ο αντίπαλος του Νίκου Τζώρτζογλου, Μανώλης Λημναίος, είχε επιχειρήσει να μπλοκάρει με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων τις αρχαιρεσίες, ζητώντας Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Ζητώντας την κατάθεση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, καθώς και ενημέρωση των σωματείων μελών για τις οφειλές προς την ΕΠΟ, το ΙΚΑ και την Εφορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ