Συνάντηση Μπακασέτα-Αβτσί για την παραμονή του στην Τραμπζονσπόρ

Συνάντηση Μπακασέτα-Αβτσί για την παραμονή του στην Τραμπζονσπόρ

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τάσος Μπακασέτας θα συναντηθεί με τον προπονητή της Τραμπζονσπόρ προκειμένου ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να παραμείνει στη τουρκική ομάδα.

Αλλαγή στάσης από τον Τάσο Μπακασέτα σχετικά με το ζήτημα της παραμονής στη Τραμπζονσπόρ, παρουσιάζουν σήμερα τα τουρκικά μέσα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός το προηγούμενο καιρό είχε απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του είχε προσφέρει ο σύλλογος από τη Τραπεζούντα, όμως η έλευση του νέου προπονητή, Αμπντουλάχ Αβτσί, φαίνεται ότι διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Ο Αβτσί είναι ο προπονητής ο οποίος οδήγησε την Τραμπζονσπόρ στη κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια, με τον Μπακασέτα να είναι από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα Fanatik, η επιστροφή του Αβτσί στην ομάδα έχει οδηγήσει τον Μπακασέτα σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την παραμονή του στο σύλλογο της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Γκάβι!

Μάλιστα, οι δύο άνδρες θα έχουν μία συνάντηση όταν ο 3Οχρονος άσος επιστρέψει από την αποστολή της Εθνικής μας, με τον Τούρκο προπονητή να προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πάντως, η συνάντηση αυτή δείχνει πως ο Μπακασέτας είναι ανοιχτός σε περαιτέρω συζητήσεις και δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Τις προηγούμενες μέρες, τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, απέρριψε τη πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ η οποία έφτανε περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ καθώς ο Μπακασέτας ψάχνει νέες προκλήσεις στη καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ