Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Γκάβι!

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Γκάβι!

Τέλος η σεζόν για τον Γκάβι ο οποίος κι επίσημα υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς της Ισπανίας.

Τα χειρότερα νέα για την κατάσταση του Γκάβι επιβεβαιώθηκαν!

Ο Ισπανός μέσος όχι μόνο υπέστη ρήξη χιαστού αλλά τραυμάτισε και τον μηνίσκο στο γόνατό του με αποτέλεσμα να χάσει τους υπόλοιπους 7-9 μήνες. Η Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) επιβεβαίωσε τα άσχημα μαντάτα με τον 19χρονο να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για όλη τη σεζόν αλλά και για το Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Σοκ και για την Μάντσεστερ Σίτι – Η Έβερτον άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου

Ο νεαρός παίκτης των μπλαουγκράνα στραβοπάτησε μόνος του στο 23ο λεπτό στο ματς με τη Γεωργία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης πέφτοντας στο γήπεδο και ξεσπώντας σε κλάματα.

Η εικόνα αυτή ανησύχησε τους οπαδούς παγκοσμίως και δυστυχώς τα σενάρια των ισπανικών ΜΜΕ για ρήξη χιαστού είναι αληθινά. Την επομένη του αγώνα, υπήρχαν έντονα παράπονα από την πλευρά της Μπαρτσελόνα προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος τον χρησιμοποίησε προηγουμένως σε όλο το 90λεπτο κόντρα στην Κύπρο και στη συνέχεια με τη Γεωργία σε ένα παιχνίδι που δεν άλλαζε τα δεδομένα των «φούρια ρόχα» στον όμιλο.

Ο Γκάβι αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ύστερα θα ακολουθήσει αποθεραπεία ώστε να είναι διαθέσιμος για την προετοιμασία των Καταλανών την επόμενη σεζόν. Φέτος μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 15 αγώνες σε La Liga και Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ