Νεκρός οπαδός της Ναντ από μαχαιριές πριν το ματς με τη Νις

Νεκρός οπαδός της Ναντ από μαχαιριές πριν το ματς με τη Νις

Τραγωδία στη Γαλλία με τη Ναντ να επιβεβαιώνει τις φήμες για τον θάνατο οπαδού της χθες το βράδυ μετά από μαχαιριά που δέχθηκε πριν το ματς με τη Νις.

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται από την Γαλλία. Ένα μήνα από την στιγμή που το λεωφορείο της Λιόν είχε δεχθεί επίθεση με πέτρες το γαλλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα η Ναντ επιβεβαίωσε τις φήμες για τον θάνατο οπαδού της χθες το βράδυ μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Νις. Οι Γάλλοι γνωστοποίησαν πως 31χρονος άνδρας δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος, έχοντας ήδη πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στην περιοχή την ώρα που συνέβησαν τα τραγικά αυτά γεγονότα.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρήματα έβγαλε η Σάκκαρη το 2023 – Στην κορυφή η Σβίατεκ με σχεδόν 10 εκατ. δολάρια! (pics+vids)

Να σημειωθεί πως το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Νάντ και την Νις, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να κάνουν λόγο για οπαδικά κίνητρα. Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωσή της η Ναντ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για το συμβάν και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος.

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι πως το γαλλικό ποδόσφαιρο κλονίζεται για ακόμη μια φορά, με τα περιστατικά βίας στα γαλλικά γήπεδα να έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα τα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ