Επίσημο: Ανέλαβε πόστο στη Μαρσέιγ ο Μπενατιά

Επίσημο: Ανέλαβε πόστο στη Μαρσέιγ ο Μπενατιά

Την θέση του αθλητικού διευθυντή στην αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League ανέλαβε ο Μεντί Μπενατιά.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται απόψε το βράδυ (22:00) στη Μασσαλία τον Άγιαξ με σκοπό το τρίποντο που θα την στείλει στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν την σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης οι Γάλλοι προχώρησαν στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Μεντί Μπενατιά στην θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Μαλφιτανό ανέλαβε τον ρόλο του αρχισκάουτερ και ο Ζαν Πιέρ Παπέν είναι από σήμερα πρεσβευτής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τα «κόλπα» του Μαρτίνεθ, η… σπασμένη μύτη του Εσε, η «πρόκληση» στους μπακ και ο τραυματισμός του Γιόβετιτς

Θυμίζουμε πως τον Μπενατιά τον δένουν δεσμοί αγάπης με την Μαρσέιγ μιας και ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

O Mπενάτια επιπλέον έχει πίσω του πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, έχοντας καταγράψει μεταξύ άλλων 59 συμμετοχές με την φανέλα της Γιουβέντους, 46 με την Μπάγερν Μονάχου και 37 με την Ρόμα.

Tέλος έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ιταλίας, 2 Κύπελλα Ιταλίας 1 Σούπερ Καπ Ιταλίας, 2 πρωταθλήματα Γερμανίας και 1 Κύπελλο Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ