Απίθανο και όμως αληθινό: Οι οπαδοί της Μπαΐα απείλησαν με… σακούλες πτωμάτων τους παίκτες και το επιτελείο για να σώσουν τη σεζόν

Απίθανο και όμως αληθινό: Οι οπαδοί της Μπαΐα απείλησαν με… σακούλες πτωμάτων τους παίκτες και το επιτελείο για να σώσουν τη σεζόν

Οι οπαδοί της Μπαϊά επέλεξαν να δώσουν κίνητρο στους παίκτες της ομάδας τους με όχι και έναν τόσο συνηθισμένο τρόπο.

Αρκετές φορές έχουμε δει στο ποδόσφαιρο τους οπαδούς των ομάδων να εκφράζουν την οργή τους για τα αρνητικά αποτελέσματα. Άλλοτε θα φωνάξουν κάποια χυδαία συνθήματα, άλλοτε θα φτάσουν μέχρι την πόρτα του προπονητικού κέντρου για να διαμαρτυρηθούν η θα απέχουν από τις εξέδρες.

Ωστόσο ο τρόπος που επέλεξαν οι οπαδοί της Μπαϊα να ταρακουνήσουν τους παίκτες της ομάδας τους, με σκοπό να σώζουν την σεζόν δεν έχει προηγούμενο.

Πιο συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί λοιπόν της βραζιλιάνικης ομάδας έστειλαν σακούλες… πτωμάτων με φωτογραφίες των παικτών και των μελών του τεχνικού τιμ κολλημένες πάνω σε αυτές.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομιλία του Καρβαλιάλ, ο Αλβες, ο Μουρίνιο, οι τίτλοι και ο σεβασμός στο ρόστερ…

Στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα πως αν ο σύλλογος υποβιβαστεί τότε θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις.

Η Μπαϊα βρίσκεται στο -1 από την σωτηρία και χρειάζεται να κερδίσει και να ελπίζει ότι θα σκοντάψει η Σάντος ή η Βάσκο, που αντιμετωπίζουν τη Φορταλέζα και την Red Bull Bragantino αντίστοιχα.

Μένει να δούμε αν αυτή η ακραία τακτική θα πιάσει τόπο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ