Στις 21 Φεβρουαρίου στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ της Apple TV για τον Μέσι (vid)

Στις 21 Φεβρουαρίου στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ της Apple TV για τον Μέσι (vid)

Το υπέροχο ντοκιμαντέρ της Apple Tv για την πορεία του Μέσι μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Σε τρεις ημέρες από σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος (18/12) από την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής όλη αυτής της πορείας της Αργεντινής μέχρι την κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος μάγος πήρε από το χεράκι την «Αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ φτάνοντας την μέχρι το τέλος του δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: Τέρμα το απυρόβλητο σε Γιοβάνοβιτς- Σκληρή κριτική σε Αλαφούζο – Χαμός στα social media

Η Apple λοιπόν άρπαξε την ευκαιρία της και δημιούργησε μια σειρά-ντοκιμαντέρ για αυτή τη μοναδική ιστορία με τίτλο: «Το Μουντιάλ του Μέσι: Η ανάδυση ενός θρύλου» το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου.

«Με τα δικά του λόγια, ο Μέσι αφηγείται την οριστική ιστορία της απίστευτης καριέρας του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, παρέχοντας μια οικεία και άνευ προηγουμένου ματιά στην προσπάθειά του για μια καθοριστική νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο αμερικανικός κολοσσός, αφού στο ντοκιμαντέρ θα φιλοξενηθούν τόσο η οπτική του Pulga όσο και αρκετών ακόμα πρωταγωνιστών του Μουντιάλ και του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ