Αλ Αχλί – Αλ Ιτιχάντ 3-1: Έριξε στο «καναβάτσο» τα εκατομμύρια των Σαουδαράβων

Σπουδαία εμφάνιση από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί που επικράτησε με 3-1 των αστεριών της Αλ Ιτιχάντ και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η αιγυπτιακή Αλ Αχλί, πρωταθλήτρια Αφρικής, έκανε… φύλλο και φτερό την «πανάκριβη» Αλ Ιτιχάντ των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Φαμπίνιο, τη νίκησε με 3-1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Αλ Αχλί έκλεισε θέση για τον ημιτελικό της Δευτέρας (18/12) με τη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε, νικήτρια του Copa Libertadores.

Διαβάστε επίσης: Tελικά ποιος έχει το δίπλωμα του Λουτσέσκου; Η πληρωμένη απάντηση του Ρουμάνου προπονητή στη Τούμπα

Στο «King Abdullah Sports City» της Τζέντα, η Αλ Αχλί προηγήθηκε στο 21′ με το εύστοχο πέναλτι του Μααλούλ. Στο 45′ ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεναουί απ’ την άσπρη βούλα, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ της αιγυπτιακής ομάδας με τους Ελ Σαχάτ (59′) και Ασούρ (62′).

Ο Μοντέστε πέρασε στο γήπεδο στο 87ο λεπτό για τους Αιγύπτιους και μόλις 2 λεπτά αργότερα, στο 89′ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ήταν να μειώσει στο σκορ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 90’+2′ για την Αλ Ιτιχάντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από