Οριστικό: O Γκαγιάρδο νέος προπονητής στην Αλ-Ιτιχάντ

Οριστικό: O Γκαγιάρδο νέος προπονητής στην Αλ-Ιτιχάντ

Ο Μαρσελο Γκαλιάρδο έβαλε την υπογραφή του σε «χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας 1,5+2 χρόνων, με τον Αργεντινό τεχνικό να γίνεται ο επόμενος προπονητής στην ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Αλ-Ιτιχάντ. Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες ο Αργεντινός προπονητής ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία και πλέον οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Ο 47χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας  αρχικά για 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, στο οποίο όμως προβλέπεται και διετής  επέκταση (έως το 2027). Βέβαια το πιο εντυπωσιακό σε αυτή τη συμφωνία, είναι η αμοιβή του Γκαγιάρδο, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάσουν τα  15 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα με αυτά τα δεδομένα ο πρώην προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ θα γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς στο κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ο Βενγκέρ τα είχε πει πριν από 12 χρόνια

Ο Γκαγιάρδο αναμένεται να κάτσει για πρώτη φορά στο πάγκο της Αλ-Ιτιχάντ στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (25/11) απέναντι στην Αλ-Ετιφέκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκαγιάρδο θα εργαστεί για πρώτη φορά εκτός Λατινικής Αμερικής, ενώ θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από ένα χρόνο, όταν και αποχώρησε από την Ρίβερ Πλέιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ