Ουράβα – Αλ Αχλί 2-4: Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τους Αιγύπτιους

Ουράβα – Αλ Αχλί 2-4: Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τους Αιγύπτιους

Η Αλ Αχλί νίκησε εύκολα με 4-2 την Ουράβα και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Αλ Αχλί νίκησε με 4-2 την Ουράβα σε ένα εξαιρετικό αγώνα για την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο του τουρνουά για τέταρτη φορά. Η αιγυπτιακή ομάδα εμφανίστηκε σε τέταρτο σερί αγώνα για την τρίτη θέση, αφού τερμάτισε τρίτη το 2006, το 2020 και το 2021, ενώ οι Ιάπωνες της Ουράβα ήρθαν τρίτοι το 2007.

Η Αλ-Αχλί προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Μοχάμεντ Χάνι. Έξι λεπτά αργότερα η Αλ Αχλί διπλασίασε το προβάδισμά της όταν ο Ατσούκι Ίτο έχασε την κατοχή στην άκρη της περιοχής του και η πάσα του Αχμέντ Κόκα βρήκε τον Πέρσι Ταόυ, ο οποίος είχε αρκετό χρόνο για να σουτάρει και να νικήσει τον Σουσάκου Νισικάουα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο» (vid)

Ακριβώς τη στιγμή που φαινόταν ότι η Αλ Αχλί θα έκανε…περίπατο, η Ουράβα μείωσε με τον Ζοσέ Κάντε στο 43ο λεπτό για να σκοράρει στον τελευταίο του αγώνα, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Νοέμβριο.

Η Ουράβα βγήκε με ανανεωμένη πίστη μετά την ανάπαυλα και στο 54ο λεπτό ο Αλεξάντερ Σολτζ εκτέλεσε ένα πέναλτι για να ισοφαρίσει το σκορ (2-2). Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά για να ξαναπάρει το προβάδισμα η Αλ-Αχλί, χάρη στο αυτογκόλ του αμυντικού της Ουράβα, Γιόσιο Κοϊζούμι.

Στο 75ο λεπτό η Αλ-Αχλί είχε την ευκαιρία να αποκαταστήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων της, αλλά το πέναλτι του Μααλούλ αποκρούστηκε όταν ο Νισικάουα για να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι Αιγύπτιοι ολοκλήρωσαν τη νίκη στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μααλούλ αναπλήρωσε το λάθος του πέναλτι με ένα εκπληκτικό φάουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ