Η Λίβερπουλ τάχθηκε υπέρ της UEFA

Η Λίβερπουλ τάχθηκε υπέρ της UEFA

Με επίσημη τοποθέτησή της η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως είναι αφοσιωμένη στην UEFA.

Η Λίβερπουλ τοποθετήθηκε σήμερα (22/12) στο θέμα της Ευρωπαϊκής Super League (ESL), το οποίο έλαβε νέα διάσταση μετά τη χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έκρινε πως FIFA και UEFA έκαναν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.

«Η χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει την προηγούμενη στάση της Λίβερπουλ σχετικά με την προτεινόμενη ευρωπαϊκή Super League. Η εμπλοκή μας έχει διακοπεί. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους μέσω της ECA και να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις της UEFA».

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο» (vid)

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η τοποθέτηση και του προπονητή των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το αυριανό (Σάββατο 23 Δεκεμβρίου) ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ.

«Συμφωνώ 100% με τη δήλωση του συλλόγου, αλλά πάντως μου αρέσει η ετυμηγορία. Φαίνεται ότι επιτέλους καταλάβαμε λίγο ότι η FIFA, η UEFA και άλλες Ομοσπονδίες δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν», είπε.

«Δημιουργώντας νέες διοργανώσεις πρώτα πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι να κάνουμε αγώνες με περισσότερα παιχνίδια, όπου κανείς δεν έχει πραγματικό λόγο σε αυτό. Μου αρέσει που δεν μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Αλλά για τη Super League έχω την ίδια άποψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ