Πρωτοφανής αποθέωση για τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού που ξυλοκόπησε διαιτητή από τους οπαδούς της ομάδας (pics, vid)

Πρωτοφανής αποθέωση για τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού που ξυλοκόπησε διαιτητή από τους οπαδούς της ομάδας (pics, vid)

Οι φίλαθλοι της Ανκαραγκουτσού δεν έδειξαν να ενοχλούνται από το γεγονός πως ο πρόεδρός της ομάδας του ξυλοκόπησε διαιτητή και του επιφύλαξαν υποδοχή «ήρωα» μετά την αποφυλάκισή του.

Οι φίλαθλοι της Ανκαραγκουτσού έδειξαν πως όχι μόνο στηρίζουν τον πρόεδρο της ομάδας του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασε, περνώντας τα σίδερα της φυλακής, αλλά του ετοίμασαν και ένα ολόκληρο πάρτι για την αποφυλάκισή του.

Πριν από λίγο καιρό το τουρκικό ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή στην αναμέτρηση Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ από τον πρόεδρο των γηπεδούχων, Φαρούκ Κότσα.

Διαβάστε επίσης: Οι άδειες εξέδρες έκαναν πιο εύκολη την απόφαση

Στον Κότσα επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο και προφυλακίσθηκε για όσα έκανε, καθώς ο διαιτητής, Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ, κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Η πράξη του έφερε ποινή κεκλεισμένων των θυρών για πέντε αγωνιστικές στην Ανκαραγκουτσού, κάτι όμως που φαίνεται πως δεν επηρέασε τους φίλους της ομάδας που δεν σταμάτησαν να στηρίζουν τον Κότσα.


Πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από τη φυλακή όταν αποφυλακίστηκε, με καπνογόνα, συνθήματα και πανό, δημιουργώντας ένα πραγματικό πάρτι, με τον πρόεδρο της ομάδας να μην μοιάζει ιδιαίτερα μετανιωμένος για όσα έκανε.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

«Δεν πρέπει να δίνουμε λόγους ώστε να δικαιολογήσουμε τον άδικο ή τον κλέφτη. Δυστυχώς, με μια γροθιά εναντίον αυτών που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα, ένιωσα ότι τους δικαίωσα. Η μορφή αντίδρασης μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά το να είσαι άνθρωπος, να είσαι άντρας σημαίνει να αντιδράς στην αδικία και στο λάθος. Δεν είμαι ήρωας. Συγνώμη για ότι έγινε. Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Πήρα πάρα πολλά, από άλλους προέδρους αλλά και φιλάθλους άλλων ομάδων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ