Μελισσάς : «Οι παίκτες μου είναι διψασμένοι για τον τίτλο»

Μελισσάς : «Οι παίκτες μου είναι διψασμένοι για τον τίτλο»

Ο Πασχάλης Μελισσάς αναφέρθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League ανάμεσα στον Άρη και τον Εργοτέλη και τόνισε πως οι παίκτες διψάνε για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Άρη, Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε στον Arena FM για τον τελικό με τον Εργοτέλη στο γήπεδο των Σπάτων όπου θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής.

Ο Μελισσάς αναφέρθηκε στους παίκτες του και τη δίψα που έχουν για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε πως ο Άρης μπορεί να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Νέων. Επίσης ο τεχνικός των κίτρινων μίλησε για την άνοδο του συλλόγου στη Super League λέγοντας πως η ομάδα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για τον τελικό: «Είναι ένας αγώνας που κλείνει την επιτυχημένη χρονιά μας, όπου είχαμε ως στόχο μια συγκεκριμένη λειτουργία που την καταφέραμε. Είναι καθαρά θέμα γοήτρου των παικτών. Κατά πόσο θέλουν να διακριθούν για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Είναι μια παρένθεση που κλείνει. Ο προγραμματισμός είναι περισσότερο για τη Super League. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μια διαχείριση περισσότερο από τους παίκτες. Σε κάποια παιχνίδια, όπως είναι αυτά, σημασία έχει το πόσα γκολ θα βάλεις, το πόσο παραγωγικός θα είσαι στην επίθεση.

Οι παίκτες μου είναι διψασμένοι, έχουμε και την εμπειρία της περσινής χρονιάς, που είχαμε φτάσει πάλι σ’ ένα αντίστοιχο παιχνίδι».

Για το αν ο Άρης μπορεί να βγάλει τους δικούς του παίκτες: «Έχουμε καλή παρουσία, θα χρειαστούμε περισσότερες παροχές για την επόμενη χρονιά, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με μεγαλύτερη ποιότητα. Ο σκοπός των τμημάτων υποδομής είναι να παράγουν παίκτες για τις ομάδες τους. Εκεί στοχεύουμε, εκεί είναι η προτεραιότητά μας. Ταλέντο υπάρχει, γίνεται καλή δουλειά και από την ακαδημία και από τα τμήματα υποδομής, εγώ τα βλέπω θετικά τα πράγματα. Από εδώ και πέρα θα βάλουμε ένα πρόγραμμα διετίας-τριετίας».

Για την ανδρική ομάδα, που πέτυχε τον στόχο της ανόδου: «Και εμείς είμαστε εξαρτώμενοι από την πρώτη ομάδα καθώς την επόμενη σεζόν θ’ αγωνιζόμαστε στα τμήματα της Super League. Ανεβάζουμε έτσι και εμείς πιο ψηλά τον πήχη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ