Η ειρωνική απάντηση του Κρόος μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο Ριάντ

Η ειρωνική απάντηση του Κρόος μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο Ριάντ

Ο Τόνις Κρόος αποδοκιμάστηκε έντονα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο, ωστόσο φρόντισε να δώσει πληρωμένη απάντηση.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο έδωσαν στο Ριάντ μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ το οποίο διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία. Έπειτα από οκτώ γκολ, αμέτρητες συγκινήσεις και θέαμα νικητής της πατρίδας αναδείχθηκε η «Βασίλισσα» με 5-3 στην παράταση.

Ωστόσο αυτό που προξένησε εντύπωση ήταν οι έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Τόνι Κρόος από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (στο 67′).

Ο λόγος που οι Σαουδάραβες βρέθηκαν απέναντι στον Γερμανό μέσο των μερένγκες είναι γιατί έχει πολλάκις αναφερθεί με αρνητικά σχόλια στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών στον αραβικό κόλπο.

«Λέγεται ότι εκεί οι άνθρωποι παίζουν φιλόδοξο ποδόσφαιρο, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Αρχίζει να είναι δύσκολο για το ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Όλοι πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους, όπως αποφάσισε, για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Πάντως ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του και λίγο μετά την νίκη-πρόκριση της ομάδας του έριξε μέσω twitter την… σπόντα του.

«Αυτό είχε πλάκα σήμερα. Απίστευτο κοινό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ