Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 5-3: Πήρε τη ματσάρα και την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup η «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 5-3: Πήρε τη ματσάρα και την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup η «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ επικράτησε με 5-3 στην παράταση της Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup όπου περιμένει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Οσασούνα.

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο «KSU Stadium» της Σαουδικής Αραβίας, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 5-3 στην παράταση την Ατλέτικο (3-3 κ.δ.) και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup όπου περιμένει τον νικητή του Μπαρτσελόνα-Οσασούνα.

Μόλις στο 7ο λεπτό οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν πήραν προβάδισμα με κεφαλιά του Ερμόσο από κόρνερ του Γκριεζμάν, αλλά στο 21′ η Ρεάλ απάντησε με τον ίδιο τρόπο όταν ο Μόντριτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρούντιγκερ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 29′ η «Βασίλισσα» κατάφερε να κάνει την ανατροπή, όταν ο Καρβαχάλ έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Μεντί τσίμπησε την μπάλα για το 2-1. Η Ατλέτικο είχε την απάντηση πριν το ημίχρονο καθώς στο 36′ ο Γκριεζμάν με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-2 κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 174 γκολ.

Με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ στο 78′ η Ατλέτικο έκανε το 3-2, αλλά έξι λεπτά μετά ο Καρβαχάλ έκανε το 3-3 κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Χοσέλου με περίεργη κεφαλιά έκανε το 4-3 για τη Ρεάλ στο 115′ και στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Όμπλακ να έχει ανέβει, ο Ντίαθ σε κενό τέρμα έγραψε το τελικό 5-3.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί (81′ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε (112′ Γκιουλέρ), Τσουαμενί (82′ Ντίαθ), Μόντριτς (67′ Κρόος), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (106′ Θεμπάγιος), Βινίσιους (106′ Χοσέλου)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε (106′ Αθπιλικουέτα), Ντε Πολ (90′ Βίτσελ), Κόκε (104′ Γκαλάν), Σαούλ (67′ Μολίνα), Λίνο (67′ Ρικέλμε), Μοράτα (91′ Κορέα), Γκριεζμάν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ