Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από την ζωή.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης από την Παλαιοκώμη Σερρών, έφυγε από τη ζωή. Έδινε δύσκολο αγώνα, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπασχε από λέμφωμα Burkitt, που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού, τα οποία ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή, που ονομάζεται μετατόπιση, που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε, σύμφωνα με το thestival.gr, γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…»

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή πριν λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση στα social media για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του. Ενδεικτικό του πόσο συγκίνησε τον κόσμο η υπόθεσή του, μια ημέρα μετά την σχετική ανάρτηση, το ποσό αυτό υπερκαλύφθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ