Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απέτυχε ως άτυπος τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου και είπε να το γυρίσει στα τηλεοπτικά ο Giorgis...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δίπλα στον μικρό Σπύρο

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν ένα φιλανθρωπικό φιλικό με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του μικρού Σπύρου.

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δίπλα στον μικρό Σπύρο | to10.gr

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ προσφέρουν απλόχερα σε κάθε ευκαιρία πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα θα αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό αγώνα στις 20 Ιουνίου, στα γηπεδάκια στους «Λέοντες» (του Παρασκευόπουλου και του Αργυρόπουλου) με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του μικρού Σπύρου, ο οποίος πάσχει από ρετινοβλάστωμα τετάρτου βαθμού (είναι κακοήθειες όγκοι των οφθαλμών).

Αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειας του μικρού αναφέρει:

«Σας παρακαλούμε και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για τον μικρό μας ήρωα. Ο γιος μας, ενός χρόνου, πάσχει από ρετινοβλάστωμα τετάρτου βαθμού (κακοήθεις όγκοι των οφθαλμών). Λόγω έλλειψης μηχανημάτων και ιατρών, το παιδί χρειάζεται να μεταβαίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σιένα της Ιταλίας κάθε 15 ημέρες για τη θεραπεία του.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, τους βετεράνους Θεσσαλονίκης καθώς και όσους βοήθησαν να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας που θα γίνει στις 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του παιδιού.

Για πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε προσκλήσεις για τον αγώνα, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6989388422. Η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από