Πολύτεκνος ο Νεϊμάρ – Τρίτο παιδί διεκδικεί το όνομα του στα δικαστήρια

Πολύτεκνος ο Νεϊμάρ – Τρίτο παιδί διεκδικεί το όνομα του στα δικαστήρια

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πως το μοντέλο Αμάντα Κίμπερλι κυοφορεί το τρίτο του παιδί, κι ενώ τον Οκτώβριο η πρώην σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, τη Μαβιέ

Νέα «βόμβα από τον Νεϊμάρ. Πρώην μοντέλο ουγγρικής καταγωγής αποκάλυψε πως ο πατέρας της εννιάχρονης κόρης της είναι ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ένα είναι βέβαιο με τον Νεϊμάρ: πάντα βρίσκει τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα, συνήθως για τους λάθος λόγους.

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πως το μοντέλο Αμάντα Κίμπερλι κυοφορεί το τρίτο του παιδί, κι ενώ τον Οκτώβριο η πρώην σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, τη Μαβιέ.

Διαβάστε επίσης: Πρόωρος αποκλεισμός για το Μαρόκο (2-0) – Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Ο πρωτότοκος γιος του Νταβί Λούκα από τη σχέση του με την Κάρολ Ντάτας είναι 12 ετών και όπως φαίνεται έχει ένα ακόμα παιδί που είναι τρία χρόνια μικρότερο.

Η Γκαμπριέλα Γκασπάρ η οποία σήμερα εργάζεται ως χρηματιστής στη Βουδαπέστη αποκάλυψε μέσω του δικηγόρου της Ανγκελο Καρμπόνε, πως συνευρέθηκε ερωτικά με τον Νεϊμάρ το 2013, μετά από έναν φιλικό αγώνα της Βραζιλίας με τη Βολιβία στην πόλη Σάντα Κρους ντε λα Σιέρα.

Μετά από έντεκα εβδομάδες κατάλαβε πως ήταν έγκυος :«Μόνο του Νεϊμάρ μπορεί να είναι το παιδί γιατί ήμουν μόνο μαζί του», υποστηρίζει η Γκαμπριέλα.

Σύμφωνα με τον Καρμπόνε, η Γκαμπριέλα αντάλλασσε μηνύματα με τον πατέρα και την αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ζήτημα. Αποφάσισε λοιπόν να προσφύγει τη δικαιοσύνη. Στις 21 Ιανουαρίου υπέβαλε αίτημα για διερεύνηση της πατρότητας σε δικαστήριο του Σάο Πάολο.

Η θυγατέρα της Γιασμίν Ζοέ προσπάθησε επίσης να έρθει σε επαφή με τον υποτιθέμενο πατέρα της και το περιβάλλον του αρκετές φορές, χωρίς όμως επιτυχία.

Σε περίπτωση που αποδειχτεί πως πράγματι ο Νεϊμάρ είναι ο πατέρας της Γιασμίν Ζοέ, η Γκαμπριέλα θα διεκδικήσει μηνιαίο επίδομα 30.000 ευρώ γιατί όπως λέει ο δικηγόρος της «δεν μπορεί να περιμένει μια ζωή την καλή θέληση του πατέρα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ