Ο Μέσι αγόρασε πεντάστερο ξενοδοχείο στα Πυρηναία (pic)

Ο Μέσι αγόρασε πεντάστερο ξενοδοχείο στα Πυρηναία (pic)

Το MIM Baqueira, το νέο ξενοδοχείο του Αργεντίνου star κόβει την ανάσα στο υψόμετρο των Πυρηναίων.

Ο Μέσι είναι τόσο καλός επιχειρηματίας (κυριαρχεί σε φιλοξενία, εστίαση, μόδα, τεχνολογία) όσο και ποδοσφαιριστής.

Στην πραγματικότητα, έχει σχεδόν τόσα ξενοδοχεία Majestic & Messi, όσα και χρυσές μπότες. Εδώ και λίγες μέρες έβαλε ένα ακόμη στη λίστα του, το Gran Hotel MIM Baqueira. Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην κοιλάδα του Αράν στη βόρεια Καταλονία κοντά στα Πυρηναία. Είναι πανάκριβο, αλλά μοναδικό για την τοποθεσία του δίπλα σε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα.

Προορισμός αναφοράς όσον αφορά το σκι και την πολυτέλεια στην Ισπανία ο Μέσι δεν λάθεψε για την επιλογή του νέου ξενοδοχείου στη Μπακεϊρα δίπλα στη Γεϊδα.

Διαβάστε επίσης: Βέζο: «Πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)

Το Gran Hotel MIM Baqueira είναι το νέο άνοιγμα σε αυτή τη συμμαχία μεταξύ του Αργεντίνου άσου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, και του Majestic Hotel Group, που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση. Αυτό στη Baqueira εντάσσεται έτσι σε εκείνα που ήδη λειτουργούν σε Σίτζες, Ιμπίθα, Μαγιόρκα, Σοτογράντε και Ανδόρα.

Μετά από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση των 140 δωματίων του την περασμένη σεζόν, φέτος ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων και τον περασμένο Δεκέμβριο το ξενοδοχείο άνοιξε ξανά τις πόρτες του. Πλέον είναι σημείο αναφοράς.

Μια εντυπωσιακή κεντρική καμινάδα υποδέχεται τον επισκέπτη στα 1.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στην κοιλάδα Aran, όπου το χειμώνα όλα περιστρέφονται γύρω από το σκι. Στην πραγματικότητα, η πρόσβαση στο λιφτ του σκι είναι μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια μέσα από μια πάντα ζωντανή εμπορική στοά.

Η πολυτέλεια με την πιο φιλόξενη και ζεστή της έννοια αντανακλάται εδώ στη χρήση λαμπερών ξύλων, αποχρώσεων από τερακότα, χειροποίητων χαλιών στη βιβλιοθήκη και υπερλουξ κατασκευών τόσο στα δωμάτια και τις σουίτες όσο και στα δωμάτια ή την κεντρική αίθουσα και το λόμπι του ξενοδοχείου .

Τα δωμάτια απλώνονται στους επτά ορόφους του ξενοδοχείου, με υπέροχη θέα σε αυτόν τον θύλακα των Πυρηναίων. Υπάρχουν επτά τύποι δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των duplex με χωρητικότητα έως και πέντε ατόμων και, για όσους αναζητούν την πιο αποκλειστική, τη σουίτα Messi: 80 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους και εξατομικευμένη με λεπτομέρειες που επιλέγει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ως αξιοπερίεργο, η Antonela Roccuzzo, σύντροφος του ποδοσφαιριστή, έχει επιμεληθεί να σχεδιάσει το άρωμα ορισμένων από τους κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, τα αγαπημένα πιάτα του ζευγαριού μπαίνουν και στη γαστρονομική πρόταση, ένα ακόμη από τα δυνατά σημεία αυτού του νέου ξενοδοχείου.

Ο μπουφές πρωινού με μερικά πιάτα που παρασκευάζονται επί τόπου εμφανίζεται ήδη, λόγω της επιλογής και της ποιότητας των προϊόντων, στην ιδιαίτερη κορυφή των καλύτερων ξενοδοχειακών προτάσεων για να ξεκινήσετε τη μέρα. Η sobrassada από το Xesc Reina, οι εξαιρετικές ομελέτες πατάτας ή λαχανικών ή η προσεκτική επιλογή τυριών και λουκάνικων είναι μερικές μόνο ενδείξεις για το επίπεδο αυτού του πρωινού.

Αλλά, χωρίς αμφιβολία, το μεγάλο γαστρονομικό επιχείρημα του ξενοδοχείου είναι στο Hincha, το νέο εστιατόριο του Καταλανού σεφ Nandu Jubany που πουλάει 7 εκατομμύρια κροκέτες σε ένα χρόνο, και ο οποίος επίσης συνεργάζεται με την MIM στο ξενοδοχείο του στην Ανδόρα με μια παρόμοια πρόταση σε αυτό που κάνει τώρα πρεμιέρα στο Baqueira.

Οι τιμές μάλλον απαγορευτικές. Από 700 ευρώ το βράδι το απλό δωμάτιο ως και 1500 ευρώ. Οι σουίτες έχουν ελάχιστη παραμονή τέσσερα βράδια, ενώ η Suite Duplex Messi είναι sold out για τους επόμενους μήνες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να μείνουν σε σουίτα με το όνομα του Μέσι σε 1500 μέτρα υψόμετρο και μέσα στη χλιδή…

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ