H Aλ Νασρ χωρίς τον Ρονάλντο «διέλυσε» με 6-0 την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

H Aλ Νασρ χωρίς τον Ρονάλντο «διέλυσε» με 6-0 την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Η Αλ Νασρ μπορεί να μην είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεσή της, ωστόσο ήταν καταιγιστική και ταπείνωσε την Ίντερ Μαϊάμι κερδίζοντάς την με 6-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ριάντ. Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 83'.

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Αλ Νασρ και Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να μην είχε τους δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ωστόσο είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Κυρίως για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία ήταν καταιγιστική κι έφτασε σε μια άνετη νίκη «σκορπώντας» με 6-0 τον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αλμπαθέτε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Βατσλίκ

Ο CR7 μπορεί να έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, ωστόσο η Αλ Νασρ ήταν εντυπωσιακή, κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπρόζοβιτς βρήκε τον Οτάβιο, ο οποίος με τρομερό σουτ έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Ταλίσκα στο 10’ έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαπόρτ πέτυχε το γκολ της χρονιάς, σκοράροντας πίσω από το ημικύκλιο του κέντρου, όταν εκτέλεσε φάουλ και κρέμασε τον τερματοφύλακα της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Αλ Νασρ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Ο Ταλίσκα με πέναλτι στο 51’ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς και έκανε το 4-0, με τον Μαράν στο 58’ να ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Ταλίσκα, στο 73’ πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (6-0), με τον Μαρτίνο να περνά ως αλλαγή στο 83’ τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να έχει ορισμένες ενοχλήσεις αλλά να αποφασίζει να γράψει συμμετοχή στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ