Άστον Βίλα – Τσέλσι 1-3: Επιβλητική πρόκριση για τους «μπλε»

Άστον Βίλα – Τσέλσι 1-3: Επιβλητική πρόκριση για τους «μπλε»

Μετά τις δύο 4άρες από Λίβερπουλ και Γουλβς στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι ξέσπασε στην Άστον Βίλα (1-3) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του FA Cup.

Η τραγική πορεία που πραγματοποιεί στην Premier League έχει οδηγήσει την Τσέλσι να αναζητήσει την… εξιλέωση στις άλλες δύο εγχώριες διοργανώσεις. Στο League Cup είναι ήδη στον τελικό όπου θα αναμετρηθεί με τη Λίβερπουλ για την κούπα (25/2) αλλά και το εισιτήριο του Conference League ενώ παραμένει και εντός FA Cup.

Αυτό γιατί μετά το 0-0 στο Λονδίνο, οι «μπλε» διέλυσαν με 3-0 την Άστον Βίλα εκτός έδρας και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου, το οποίο δίνει στην ομάδα που θα το κατακτήσει το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν. Στον επόμενο γύρο η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Διαβάστε επίσης: Τανούλης, όπως λέμε Κωστούλας: Τα άλλα αδέρφια του Ολυμπιακού της Ευρώπης (vids)

Μετά τις δύο 4άρες από Λίβερπουλ και Γουλβς για το πρωτάθλημα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, ωστόσο είδε την ομάδα του να στήνει πάρτι στο «Villa Park». Από ασίστ του Μαντουέκε στο 11′ ο Γκάλαχερ με τρομερό τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά μετά ήρθε και το 0-2 με σκόρερ τον Τζάκσον από ασίστ του Γκούστο. Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 54′ ο Έντσο Φερνάντες έκανε το 0-3 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Η Βίλα πάλεψε για ένα γκολ μέχρι το τέλος, είχε ευκαιρίες και τελικά το βρήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντιαμπί να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με ωραίο σουτ. Χρόνος όμως δεν υπήρχε για κάτι περισσότερο και η Τσέλσι πανηγύρισε την πρόκριση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ