«Κρούση» στον Έρικσεν από Τουρκία – Η στάση της Γιουνάιτεντ

«Κρούση» στον Έρικσεν από Τουρκία – Η στάση της Γιουνάιτεντ

Η Γαλατασαράι πήγε να κάνει τη μεταγραφική έκπληξη προσεγγίζοντας τον Κρίστιαν Έρικσεν - Τι απάντησε ο Δανός...

Η Γαλατασαράι πήγε να κάνει τη μεταγραφική έκπληξη προσεγγίζοντας τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά ο Δανός μέσος απάντησε αρνητικά και θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το τέλος της σεζόν, όπως σχετικά αναφέρει το «SkySports».

Η «Γαλατά», υπό πλήρη μυστικότητα, ήταν σ’ επαφές με τον Έρικσεν την τελευταία εβδομάδα και του είχε προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Τολιόπουλος: (Ξανα)συστήνεται και… κλείνει το μάτι στους «μεγάλους» (vids)

Προσέφερε στον Έρικσεν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά και οκτώ εκατ. ως μπόνους για να βάλει την υπογραφή του στην τουρκική ομάδα, αλλά ο 31χρονος άσος, ο οποίος εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, απάντησε αρνητικά, μολονότι το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Άγνωστη παραμένει η στάση της Γιουμάιτεντ για την ώρα, που δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ο Δανός μέσος, αφού πλέον είναι πολύ πίσω στην ιεραρχία των μέσω του Τεν Χαγκ. Η μεταγραφική περίοδο στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται μαθαύριο τα μεσάνυχτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ