Απειλείται η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA (pic)

Απειλείται η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA (pic)

Η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία κινδυνεύει άμεσα, καθώς η Τσεχία βρίσκεται μόλις 25 βαθμούς μακριά από τη χώρα μας. Χθες βράδυ η Βασιλεία έκανε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ (0-2) και μείωσε τη διαφορά της Ελβετίας από Τσεχία και Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει […]

Η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία κινδυνεύει άμεσα, καθώς η Τσεχία βρίσκεται μόλις 25 βαθμούς μακριά από τη χώρα μας.

Χθες βράδυ η Βασιλεία έκανε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ (0-2) και μείωσε τη διαφορά της Ελβετίας από Τσεχία και Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει βαθμούς στη χώρα μας μετά την ήττα του από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Η ΑΕΚ από τη μεριά της έχει και αυτή πολύ δύσκολο έργο, καθώς αναμετράται με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Η Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή έχει 27.200 πόντους και ακολουθεί η Τσεχία με 27.175. Οι Τσέχοι μάλιστα, έχουν τρεις εκπροσώπους στo Europa League.

Σήμερα 19/10 για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Βικτόρια Πλζεν δοκιμάζεται στην έδρα της Λουγκάνο, η Σλάβια Πράγας παίζει στο «Μαδριγάλ», ενώ η Ζλιν υποδέχεται την Κοπεγχάγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ