Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-1: Από ασίστ του Τσιμίκα το League Cup στους «reds»

Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-1: Από ασίστ του Τσιμίκα το League Cup στους «reds»

Από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά στο 118' έδωσε την κούπα στη Λίβερπουλ με 1-0 επί της Τσέλσι.

Στη Λίβερπουλ η κούπα του League Cup! Σε ένα ματς με δύο ακυρωμένα γκολ και πολλή ένταση, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε της παράτασης με 1-0 επί της Τσέλσι χάρη σε γκολ του Φαν Ντάικ από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα που πέρασε αλλαγή στον τελικό.

Στο 21′ ο Κέλεχερ νίκησε σε μοναδικό τετ α τετ τον Πάλμερ ενώ 25′ ο Καϊσέδο έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Χράφενμπερχ, αλλά γλίτωσε την κόκκινη, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να αποχωρεί τραυματίας. Στο 32ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Στέρλινγκ για οφσάιντ και στο 40’ οι «κόκκινοι» είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Χάκπο.

Διαβάστε επίσης: Η δικαίωση του Αλαφούζου, η απόλυση του Βόκολου και η αλλοίωση του πρωταθλήματος

Στο 60′ ο Φαν Ντάικ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Έντο σε μια πολύ δύσκολη φάση και στο 69′ ο Ντισασί αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής. Στο 76′ ο Γκάλαχερ είχε δοκάρι για την Τσέλσι ενώ δέκα λεπτά μετά ο ίδιος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κέλεχερ. Στις καθυστερήσεις οι «μπλε» έχασαν τεράστια τριπλή ευκαιρία με Ενκουνκού, Πάλμερ και Γκούστο και το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 115’ η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Ντίαζ και τρία λεπτά μετά βρήκε το γκολ με το κόρνερ του Τσιμίκα και την κεφαλιά του Φαν Ντάικ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους «κόκκινους» να πανηγυρίζουν έξαλλα την κούπα και τον Γιούργκεν Κλοπ να ελπίζει πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία του στη Λίβερπουλ.

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό, Κόλγουιλ, Ντισασί, Τσίλγουελ (113’ Τσαλομπά), Έντσο Φερνάντες, Γκάλαχερ (97’ Μαντουεκέ), Καϊσέδο, Πάλμερ, Στέρλινγκ (66’ Ενκουνκού), Τζάκσον (90’ Μούντρικ)

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Κονατέ (106’ Κουάνσα), Φαντ Ντάικ, Ρόμπερτσον (87’ Τσιμίκας), Μπράντλεϊ (72’ Κλαρκ), Έντο, Μακ Άλιστερ (87’ ΜακΚόνελ), Χράφενμπερχ (28’ Γκόμεζ), Έλιοτ, Ντίαζ, Χάκπο (87’ Ντανς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ