Οριστικό: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οριστικό: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αναμετρήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων

Οριστικά χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ο Σιδηρόπουλος στο Άρης – ΑΕΚ

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ, καθώς η κροατική αστυνομία δεν άναψε το «πράσινο φως» για την μετακίνησή τους, με την UEFA να κάνει δεκτό το αίτημα των κροατικών Αρχών, λόγω της προϊστορίας με την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων του ΠΑΟΚ το 2010, αλλά και με τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι και τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς τους.

Παράλληλα, ούτε οι οπαδοί της Ντιναμό θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του ζευγαριού και έτσι τα δύο ματς θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων», αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ενημέρωση του «δικέφαλου του Βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ