Άρης: Επιστρέφει ο Σαβέιρο, εκτός ο Σαμόρα με ΑΕΚ

Άρης: Επιστρέφει ο Σαβέιρο, εκτός ο Σαμόρα με ΑΕΚ

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα επιστρέψει στο κυριακάτικο (3/3) εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαμόρα.

Ο Κίκε Σαβέιρο αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη στο κυριακάτικο (3/3) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαμόρα, που συμπλήρωσε κάρτες. Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (1/3) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Οι παρανοϊκές 13 ημέρες του Μεντιλίμπαρ, με 5 αγώνες, 25 παίκτες και σαρωτικές αλλαγές στο στάτους

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή (01/03). Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ