Άρης: Επιστρέφει ο Σαβέιρο, εκτός ο Σαμόρα με ΑΕΚ

Άρης: Επιστρέφει ο Σαβέιρο, εκτός ο Σαμόρα με ΑΕΚ

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα επιστρέψει στο κυριακάτικο (3/3) εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαμόρα.

Ο Κίκε Σαβέιρο αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη στο κυριακάτικο (3/3) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαμόρα, που συμπλήρωσε κάρτες. Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (1/3) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Οι παρανοϊκές 13 ημέρες του Μεντιλίμπαρ, με 5 αγώνες, 25 παίκτες και σαρωτικές αλλαγές στο στάτους

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή (01/03). Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ