Η Ναντ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 του Youth League

Η Ναντ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 του Youth League

Η γαλλική ομάδα απέκλεισε στα πέναλτι με 5-4 την Κοπεγχάγη (3-3 κανονική διάρκεια) και θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Youth League.

Την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Final 4 του Youth League, που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας το διάστημα 19-22 Απριλίου, έμαθε η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι νωρίτερα νίκησαν την Μπάγερν στο Μόναχο με 3-1, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ναντ, η οποία απέκλεισε στα πέναλτι την Κοπεγχάγη με 5-4.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολλές ανατροπές και σπασπένς μέχρι το φινάλε. Η Ναντ προηγήθηκε με 1-0 στο 12’ χάρη στο γκολ του Ασουμανί, αλλά οι Δανοί απάντησαν με τους Χόιλουντ (18’), Νέμεθ (31’) και Τσιάκα (33’) και βρέθηκαν μπροστά με 3-1.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ19: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Μόναχο για την σπουδαία πρόκριση (vids)

Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν. Στο 54’ μείωσαν σε 3-2 με τον Μπαντιγκά και στο 64’ ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Λερού. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Εκεί η Κοπεγχάγη είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, αλλά ο τερματοφύλακας της Ναντ είχε διαφορετική άποψη. Στο 4-4 απέκρουσε το κρίσιμο πέναλτι του Γκλιντβαντ, το οποίο θα έστελνε τους Δανούς στο Final 4, με τη γαλλική ομάδα λίγο αργότερα να κάνει το 5-4. Ο Χάλσγκααρντ προσπάθησε να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά ο Μαμπόν απέκρουσε και έδωσε στη Ναντ το εισιτήριο για την τελική τετράδα του φετινού Youth League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ