Η απίθανη Αλ Χιλάλ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες σερί νίκες

Η απίθανη Αλ Χιλάλ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες σερί νίκες

Η Αλ Χιλάλ έφτασε τις 28 σερί νίκες με το 2-0 επί της Αλ-Ιτιχάντ στον β' ημιτελικό του Champions League Ασίας κι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Αλ Χιλάλ έσπασε κι αυτό το ρεκόρ! Η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς έφτασε απόψε (12/3) τις 28 σερί νίκες, με την επιτυχία επί της Αλ-Ιτιχάντ (2-0) στον β’ ημιτελικό του Champions League Ασίας κι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που κατείχε με 27 επιτυχίες η Δε Νιου Σάιντς από την Ουαλία (2016/2017) και είχαν ισοφαρίσει οι Σαουδάραβες την Παρασκευή (8/3).

Η Αλ Χιλάλ έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με τα γκολ των Αλ Σαμχράνι (61′) και Μάλκομ (90’+5′), ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Χαμνταλά στο 90’+1′.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Τέσσερα χρόνια μετά oι «μπλαουγκράνα» είναι ξανά στους «8»

Το ρεκόρ της Αλ Χιλάλ άρχισε να «χτίζεται» τον Σεπτέμβριο του 2023, στη νίκη με 1-0 επί της Αλ Τζαμπαλαϊν, στο Κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας. Τα παιχνίδια του ρεκόρ έχουν καταγραφεί μέσα απ’ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και το Champions League Ασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ