Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Τέσσερα χρόνια μετά oι «μπλαουγκράνα» είναι ξανά στους «8»

Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Τέσσερα χρόνια μετά oι «μπλαουγκράνα» είναι ξανά στους «8»

Με σκόρερ τους Λόπεζ (15'), Κανσέλο (17) και Λεβαντόφσκι (83') η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 εντός έδρας επί της Νάπολι και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League μετά από τέσσερα χρόνια.

Η πρώτη πρόκριση σε νοκ άουτ φάση του Champions League μετά την εποχή Μέσι είναι γεγονός για την Μπαρτσελόνα…

Όπως και το 2020 έτσι και τώρα οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν επί της Νάπολι (3-1) παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάπως έτσι το σύνολο του Τσάβι θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκεύης (15/3), η οποία θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Έγραψαν ιστορία τα μωρά του θρύλου

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς μιας και Φέρμιν Λόπεζ στο 15′ και Κανσέλο στο 17′ έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα τους με τους Ισπανούς κάπως έτσι να γίνονται το απόλυτο «αφεντικό» του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μείωσαν με τον Ραχμάνι, μπαίνοντας έτσι ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι «παρτενοπέι» είχαν τις στιγμές τους ώστε να στείλουν το ματς στην παράταση, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.  Έτσι ότι δεν κατάφερε η πρωταθλήτρια Ιταλίας το πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 83′ ο οποίος έκανε το 3-1 και «σφράγισε» την πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Φερμίν (61′ Ρομπέρτο), Κρίστενσεν (61′ Ρομέου), Γκιντογάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (81′ Φέλιξ)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ρούι (64′ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Τραορέ (78′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (64′ Λίντστρεμ), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (90+3′ Ενγκόνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ