Ρέιντζερς – Σέλτικ 3-3: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι προτεστάντες

Ρέιντζερς – Σέλτικ 3-3: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι προτεστάντες

Ρέιντζερς και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες με 3-3 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Ματσάρα ήταν το Old Firm ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ που ήρθαν ισόπαλες με 3-3 για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν με διαφορά ενός μόλις βαθμού και με ένα ματς λιγότερο.

Η Σέλτικ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό με το γκολ του Μαέντα και να κάνει το 0-2 στο 34ο λεπτό με πέναλτι του Ο’ Ράιλι. Οι γηπεδούχοι ανασυγκροτήθηκαν στο δεύτερο μέρος και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, μειώνοντας στο 55′ από το σημείο του πέναλτι με τον Ταβερνιέ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ18 – Παναθηναϊκός Κ18 85-66: Κυριάρχησε και τον «καθάρισε»

Στο 86ο λεπτό μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Σίμα, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ιντα έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σέλτικ με υπέροχο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Μαντοντό διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με απίθανο πλασέ.

Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον (90’+7′ Μπαλογκούν), Σούταρ, Στέρλινγκ, Ντιομαντέ (78′ Ντόουελ), Λούντστραμ, Ράιτ (46′ Σίμα), Λόρενς (69′ Κάντγουελ), Φάμπιο Σίλβα (69′ Ματόντο), Ντεσέρ

Σέλτικ: Χαρτ, Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι (33′ Γκονζάλβες), Ιουάτα, Χατάτε (65′ ΜακΓκρέγκορ), Κιούν (65′ Γιανγκ), Φουρουχάσι (69′ Άιντα), Μαέντα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ