Γενέθλια με ανάκτηση κορυφής

Γενέθλια με ανάκτηση κορυφής

Ελάχιστο το κέρδος της σαββατιάτικης στήλης, στις +8 μονάδες ο απολογισμός. Πλήρωσε εύκολα το 1 & Over 2.5 η Στουτγκάρδη που ετοιμάζεται για Champions League, πλήρωσε το Χινάρι στις Σέρρες, πλήρωσε και το γκολ του Ντοκού.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Αντιθέτως, τα πονταρίσματα με γκολ σε Άδανα και Μπόχουμ πήγαν στον κουβά, όπως και το παρολί… για ακόμη μία φορά με 2/3 επιλογές και για ένα γκολ. Αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αποχαιρετά την Super League.

ΑΕΚ – Άρης

Εορταστικό θα είναι το κλίμα απόψε στην Opap Arena, αφού χθες η ΑΕΚ έκλεισε τα 110 χρόνια ζωής. Υποχρέωση για τους παίκτες του Αλμέιδα σήμερα να αντιδράσουν στις κακές εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας για να ολοκληρωθεί η γιορτή με ανάκτηση της κορυφής, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Ο Άρης ήταν εξόχως ανταγωνιστικός στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, τον αδικεί ποδοσφαιρικά το 0-2. Αντιθέτως, στο τελευταίο του ταξίδι στην Αττική απογοήτευσε στο 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Θα ποντάρουμε στην εκδίκηση της Ένωσης για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά με περιορισμένο εύρος τερμάτων, αφού δίχως Λιβάι η δημιουργία της δεν συναρπάζει. Επιλογή το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.12.

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Σοκαρισμένη η Λίβερπουλ από τα δύο τελευταία αποτελέσματα, η άμυνά της δεν εμπνέει καμία ασφάλεια εσχάτως. Εκτέθηκε την Πέμπτη από την Αταλάντα, ενώ έχει δεχθεί γκολ και στα 8 τελευταία του Άνφιλντ για την Πρέμιερ Λιγκ!

Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη στις μεταβάσεις με φορμαρισμένο Ματετά & Ολίσε, Έζε υγιείς. Πριν μία εβδομάδα χτύπησε τη Μαν. Σίτι στο χώρο (2-4). Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Λεβερκούζεν – Βέρντερ

Ιστορικές στιγμές αναμένεται να ζήσει η BayArena σήμερα, με νίκη η Λεβερκούζεν θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της! Τέτοια παιχνίδια παραδοσιακά κρύβουν παγίδες, ούκ ολίγες φορές έχουμε δει “κηδείες” σε φιέστες.

Το να δεχθεί σήμερα την πρώτη ήττα της σεζόν η καλοκουρδισμένη μηχανή του Αλόνσο μοιάζει υπερβολικό, αλλά στον ενδεχόμενο αποπροσανατολισμό (κι από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια) ένα γκολ μπορεί να το δεχθεί. Άλλωστε η Βέρντερ έχει σκοράρει και στα 8 τελευταία ταξίδια της και στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Λεβερκούζεν. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ

Μεθυσμένη πολιτεία το Μπιλμπάο μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey, σίγουρα η προετοιμασία της Αθλέτικ για το σημερινό παιχνίδι ήταν ελλιπής στον απόηχο των πανηγυρισμών.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη ανεβαίνει στα χέρια του Μαρθελίνο, μέσα στο 2024 έχει βγάλει μεγάλα διπλά στη Βαρκελώνη (3-5), στο Σαν Σεμπαστιάν (1-3) και στην Σεβίλλη επί της Μπέτις (2-3). Το Σαν Μαμές όμως είνα απόρθητο από τις 12 Αυγούστου για ψάξουμε την κόντρα. Οι Βάσκοι εντυπωσιάζουν επιθετικά εκεί (36 γκολ σε 15 ματς).

Προμηνύει γρήγορο ρυθμό το ματσάρισμα, στο “Θεράμικα” για τον 1ο γύρο σταμάτησε στο 2-3. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.11.

Έξτρα ποντάρισμα από τη χώρα των Βάσκων το σκοράρισμα του Σόρλοτ σε απόδοση 3.75. Ανθίζει στα χέρια του Μαρθελίνο ο Νορβηγός στράικερ, μέσα στο 2024 έχει πετύχει 10 γκολ. Βρήκε δίχτυα και στα τρία τελευταία διπλά της Βιγιαρεάλ.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα

Τρομερά απαιτητικό το ταξίδι της Άστον Βίλα στο Λονδίνο, όπου τρέχει αήττητο σερί 9 αγώνων (6-3-0) με τον Έμερι στον πάγκο. Γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με την απουσία του καταλυτικού Λουίζ που είναι τιμωρημένος.

Μέρος του ρόλου του Βραζιλιάνου θα κληθεί να καλύψει ο αρχηγός ΜακΓκιν. Θα χρειαστεί να τρέξει, να μαρκάρει ακόμη περισσότερο και το να δεχθεί μία κάρτα μοιάζει αρκετά πιθανό. Άλλωστε έχει ήδη 7 στην Πρέμιερ Λιγκ, πήρε και στον 1ο γύρο απέναντι στην Άρσεναλ. Σε απόδοση 3.00 το ποντάρισμα.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πολωνία, Τουρκία & Ισπανία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 4.87.

Πρώτη επιλογή ο άσος (1.79) στο Γιαγκελόνια – Κρακόβια. Ενθουσιασμός επικρατεί στη Γιαγκελόνια καθώς το όνειρο της κατάκτησης του 1ου πρωταθλήματος στην ιστορία της γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστικό. Καλές οι εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, στο Μπιαλίστοκ βγάζει ορμή στο παιχνίδι της και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Δύσκολα θα την σταματήσει η ασυνεπής Κρακόβια που ψάχνεται μετά τη φυγή του κόουτς Ζιελίνσκι.

Δεύτερη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.70) στο Καραγκιουμρούκ – Φενέρμπαχτσε. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεινή βαθμολογική θέση οι γηπεδούχοι που δεν θα έχουν ουσιαστικό πλεονέκτημα έδρας σήμερα, αφού οι αντίπαλοι φίλαθλοι αναμένεται να είναι περισσότεροι στις κερκίδες. Η Φενέρ έδειξε άρρυθμη στον Πειραιά και σήμερα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, όμως η νίκη είναι υποχρέωση.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.60) στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία. Η Σοσιεδάδ βρήκε ξανά τα πατήματά της μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Πέτυχε 3/3 νίκες μετά την Παρί και είχε ξανά αρκετό χρόνο να δουλέψει, να γεμίσει μπαταρίες. Αναμένεται να κυριαρχήσει απέναντι στην καταδικασμένη ουραγό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.20)

18:30 | Λεβερκούζεν – Βέρντερ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)

19:30 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.11)

20:30 | ΑΕΚ – Άρης  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.12)

Παρολί

16:00 | Γιαγκελόνια – Κρακόβια  ➡ 1 (απόδοση 1.79)

19:00 | Καραγκιουμρούκ – Φενέρμπαχτσε  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.70)

22:00 | Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.60)

Παίκτες

18:30 | Άρσεναλ – Άστον Βίλα  ➡ ΜακΓκιν κάρτα (απόδοση 3.00)

Σκόρερ

19:30 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ  ➡ Σόρλοτ να σκοράρει (απόδοση 3.75)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ