Συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση από ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση από ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν συγχαρητήρια στον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο και στους παίκτες του για την πρόκριση στον τελικό του Youth League.

Την πρόκριση στον τελικό του Youth League πανηγύρισε η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαΐδόπουλο απέκλεισαν στα πέναλτι την Ναντ (3-1, 0-0 κ.δ) και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν τον βαρύτιμο τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»!

Μια σπουδαία πρόκριση για τους Ερυθρόλευκους, που έγραψαν ιστορία και γέμισαν με περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε στη Νιόν και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι.

Παράλληλα, οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός με αναρτήσεις τους στα social media έδωσαν συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση στον τελικό.

«Στον τελικό του UEFA Youth League τα λιοντάρια του Θρύλου μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Θρυλική Κ-19 του Ολυμπιακού μας, που απέκλεισε τη Ναντ στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του UEFA. Youth League. WE KEEP ON DREAMING», ανέφερε η ΠΑΕ.

«Συγχαρητήρια στην Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του Youth League! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψει από τη Νιόν με την Κούπα!», ανέφερε η ΚΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ