Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Οι Άντζελο Σίνα, Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Η Κ19 του Ολυμπιακού ισοπέδωσε την Μίλαν στον τελικό του Final 4 του Youth League και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι «τρέλαναν» την Ευρώπη, με την ιστοσελίδα Football talent Scout να συμπεριλαμβάνει τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν Εμερι και Αστον Βίλα στην «Opap Arena» για το Conference (pic)

Πρόκειται αρχικά για τον τερματοφύλακα της πειραϊκής ομάδας, Άντζελο Σίνα, ο οποίος ήταν καταπληκτικός και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Youth League.

Ο δεύτερος είναι ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ19 του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση με 6 γκολ. Ο άσος των Πειραιωτών κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου.

Ο τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος είχε 5 γκολ, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει σε κρίσιμες αναμετρήσεις και να δίνει σπουδαίες νίκες – προκρίσεις στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Σε ό,τι αφορά την ιδανική ενδεκάδα είναι η παρακάτω: Antzelo Sina, Hjalte Bidstrup, Jan-Carlo Simić, Enzo Mongo, Adam Aznou, Kevin Zeroli, Christos Mouzakitis, Rodrigo Mora, Jorge Meireles, Charalampos Kostoulas, Anhá Cande.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ