Ποιον έχει «κυκλώσει» ως αντί- Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης

Ποιον έχει «κυκλώσει» ως αντί- Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης

Με ποιον θέλει για να αντικαταστήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Τόνι Κρόος.

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό της, καθώς και ο ίδιος θέλει να κάνει το «άλμα» στην καριέρα του.

Ο 20χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στο «Μπάι Αρίνα».

Διαβάστε επίσης: Μην σταματάς Ολυμπιακέ…

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Sport Bild» η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025, σχεδιάζοντας να είναι ο αντικαταστάτης του Τόνι Κρος στη μεσαία γραμμή της.

Ο 34χρονος Γερμανός σταρ αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους «μπλάνκος» για έναν ακόμη χρόνο και στο τέλος της επόμενης σεζόν σκοπεύει ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Φερνάντο Κάρο, ο νεαρός άσος θα μείνει οριστικά και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της ομάδας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του το καλοκαίρι του 2025.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το κασέ του Βιρτς έχει «σκαρφαλώσει» στα 130 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής θα φθάσει τα 150 εκατ. ευρώ (!) με τις προμήθειες των μάνατζερ και τους φόρους. Τη φετινή χρονιά ο Γερμανός σταρ της Λεβερκούζεν μετράει 18 γκολ και 19 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ