Ο Κολομβιανός πρέσβης στο Λονδίνο διαμαρτυρήθηκε για το «Go Kane» της Sun

Ο Κολομβιανός πρέσβης στο Λονδίνο διαμαρτυρήθηκε για το «Go Kane» της Sun

Ο πρέσβης της Κολομβίας διαμαρτυρήθηκε για το πρωτοσέλιδο της Sun!

Το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Sun αναφέρεται στις σχέσεις της Κολομβίας με το εμπόριο ναρκωτικών λίγες ώρες πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Ο πρέσβης της Κολομβίας στο Ηνωμένο Βασίλειο διαμαρτυρήθηκε μετά την δημοσίευση της πρώτης σελίδας. Ο τίτλος αναφέρει: «Καθώς τα 3 Λιοντάρια αντιμετωπίζουν ένα έθνος που έδωσε στον κόσμο την Shakira, υπέροχο καφέ και άλλα πράγματα, εμείς λέμε … GO KANE!», Δίπλα σε μια φωτογραφία του επιθετικού της Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νέστορ Οσόριο Λονδόνιο:

«Είναι τουλάχιστον λυπηρό που χρησιμοποιούν μία τόσο εορταστική και φιλική διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο για να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη χώρα και να την στιγματίσουν με ένα εντελώς εκτός θέματος ζήτημα»

«Ο σεβασμός του ευ αγωνίζεσθαι και η χαρά του παιχνιδιού είναι το μόνο που μετράει για σήμερα. Θα φωνάξουμε για την Κολομβία και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα μεγάλο ματς».

Ενώ επίσης προέβλεψε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, με την Κολομβία να κερδίζει 3-2!

Τα τοπικά κολομβιανά μέσα ενημέρωσης ήταν δυσαρεστημένα με το πρωτοσέλιδο, με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Caracol TV να επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι ο τίτλος της Sun «προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση» στους Κολομβιανούς.

Ένας εκπρόσωπος της εφημερίδας δήλωσε: «Όπως και ο πρέσβης, ανυπομονούμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι απόψε εναντίον ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού έθνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ