Πάρντο: «Ο Θεός βλέπει, άλλοι δε βλέπουν»

Πάρντο: «Ο Θεός βλέπει, άλλοι δε βλέπουν»

Η απόφαση του Λεμονή να μη χρησιμοποιήσει τον Φελίπε Πάρντο στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, εναντίον της Μπαρτσελόνα, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Κολομβιανού εξτρέμ των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδος θέλησε να δημοσιοποιήσει τα συναισθήματα του και με ανάρτηση στο Instagram, πέταξε τις…σπόντες για την επιλογή του Λεμονή. «Ο Θεός βλέπει την […]

Η απόφαση του Λεμονή να μη χρησιμοποιήσει τον Φελίπε Πάρντο στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, εναντίον της Μπαρτσελόνα, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Κολομβιανού εξτρέμ των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδος θέλησε να δημοσιοποιήσει τα συναισθήματα του και με ανάρτηση στο Instagram, πέταξε τις…σπόντες για την επιλογή του Λεμονή.

«Ο Θεός βλέπει την προσπάθεια που κάνει κάποιος και τη σκληρή καθημερινή δουλειά. Άλλοι είναι αυτοί που δε βλέπουν, αλλά με υπομονή θ’ ανταμειφθώ. Προχωράμε».

Στη σχετική ανάρτηση του Πάρντο υπάρχει και δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας, που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του απ’ τη στιγμή που πέρασε στο ματς ο Πάρντο.

Θα μιλήσουν στου Ρέντη
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ενημερώθηκε για τα όσα ανέφερε ο Πάρντο και θα έχει μια κουβέντα με τον Κολομβιανό στου Ρέντη. Είναι δεδομένο πάντως ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ποντάρει στον Πάρντο και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα έναντι του Καρσελά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ