Στην Αθήνα ο Μεριά

Στην Αθήνα ο Μεριά

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Γιασίν Μεριά, έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Σήμερα Σάββατο η ανακοίνωση του.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έφτασε ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους για συμβόλαιο 3 χρόνων ενώ έχει ήδη περάσει και απο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Λογικά λοιπόν σήμερα Σάββατο θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Ο 25άχρονος ήρθε για μόνιμη διαμονή διότι απο την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε απο την Ολλανδία το βράδυ της Παρασκευής και ο Πορτογάλος έχει δώσει στην ομάδα διήμερο ρεπό. Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει «διπλή» προπόνηση και λογικά σε αυτές θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Γιασίν Μεριά έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα όταν Ολυμπιακός και Σφαξιέν είχαν συμφωνήσει για πρώτη φορά αναφορικά με τη μεταγραφή του. Οι Τυνήσιοι το «χάλασαν» αλλά η επιμονή του ποδοσφαιριστή να έρθει «σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» όπως ο ίδιος δήλωσε έκανε και τη… διαφορά. Υπήρχε πρόταση για εκείνον απο την Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ, στην οποία ανέλαβε την τεχνική της ηγεσίας ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής της Τυνησίας Ναμπίλ Μααλούλ. Ούτε η δική του παρουσία όμως άλλαξε τα… δεδομένα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ