Έκθεση φωτογραφίας για την υποδοχή της εθνικής Κροατίας στο Ζάγκρεμπ

Έκθεση φωτογραφίας για την υποδοχή της εθνικής Κροατίας στο Ζάγκρεμπ

Η μεγαλειώδης υποδοχή της Εθνικής Κροατίας στο Ζάγκρεμπ μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι το θέμα έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο "Neopisivo!!!" (Απερίγραπτο!!!) στο Μουσείο Κροατικής Ιστορίας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 70 φωτογραφίες της φωτογράφου του Μουσείου, Ίβανα Άσιτς, από την κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ, στις 16 Ιουλίου όταν τους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Κροατίας περίμεναν 550.000 άνθρωποι και μία θάλασσα από φωτοβολίδες, δάδες και σημαίες.

Εκτός από τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα της Κροατίας, στην πλατεία Γιόσιπ Γέλατσιτς οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να δουν και τα δημοφιλή σύμβολα και αντικείμενα των φιλάθλων που συνόδευσαν τους Vatreni (Οι Φλογεροί) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 στη Ρωσία.

Η Εθνική Γαλλίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο επικρατώντας 4-2 της Κροατίας στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, όμως τους Κροάτες που πέτυχαν την καλύτερη θέση στην ιστορία τους ως φιναλίστ περίμενε υποδοχή ηρώων στο Ζάγκρεμπ.

Με φανέλες, κασκόλ και καπέλα της Εθνικής Κροατίας, πανό με συνθήματα και κροατικές σημαίες κάτοικοι απ΄όλες τις περιοχές της χώρας στις 16 Ιουλίου άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το πρωί στην πλατεία του Ζάγκρεμπ και συνόψισαν τον ενθουσιασμό τους στη λέξη «Απερίγραπτο» λέξη, τίτλο τραγουδιού της μπάντας φιλάθλων της Εθνικής Κροατίας, Zapresi? Boys.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ