Μεγαλείο Τότι: «Θα πήγαινα τη φανέλα με το «10» στο αεροδρόμιο για τον Μέσι»

Μεγαλείο Τότι: «Θα πήγαινα τη φανέλα με το «10» στο αεροδρόμιο για τον Μέσι»

Απίστευτος Φραντσέσκο Τότι, απαντά σε ερωτήσεις οπαδών σχετικά με τη φανέλα με τον αριθμό «10». Τι θα γινόταν αν έπαιρνε μεταγραφή στους Τζιαλορόσι ο Μέσι;

Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν και θα είναι πάντα η Ρόμα. Θα είναι το Χρυσό Παιδί της, ο Βασιλιάς της, ο τελευταίος της Αυτοκράτορας. Η φανέλα των Τζιαλορόσι έγινε δεύτερο δέρμα του. Τη φόρεσε 25 ολόκληρα χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Την έβγαλε μονάχα όταν αναγκάστηκε να αποδεχθεί τον δεσποτισμό του χρόνου, όταν πια δεν απολάμβανε το παιχνίδι, τη μυρωδιά του γρασιδιού, τις ιαχές στην κερκίδα. Ακόμα και τότε, με δάκρυα στα μάτια. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι δεν θα φανταζόταν άλλο παίκτη να τον διαδέχεται. Να τρέχει στο Ολίμπικο φορώντας τη φανέλα με το «10» στην πλάτη. Όμως όχι…

Ο θρυλικός Τοτιγκόλ νυν αθλητικός διευθυντής της ομάδας, σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη Τύπου στην οποία κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών ξεκαθάρισε πως δεν θα’θελε να αποσυρθεί η φανέλα του γιατί αυτό πιθανό θα σήμαινε ότι το όνειρο κάποιου παιδιού να τη φορέσει θα καταστραφεί. Ενώ στην πιθανότητα να τη φορέσει ο… Λιονέλ Μέσι για τον οποίο τρέφει μεγάλο σεβασμό δήλωσε πως θα πήγαινε προσωπικά να του παραδώσει τη φανέλα με το «10» στο αεροδρόμιο! Η εκτίμηση του Ιταλού, για τον Βασιλιά των Καταλανών είναι γνωστή (ο γιος του τον λατρεύει επίσης), αλλά οι τελευταίες δηλώσεις του σχετικά με την πιθανότητα έλευση του Λίο στην Αιώνια Πόλη είναι μία ακόμα απόδειξη του μεγαλείου του.

Αναλυτικά, μέρος των δηλώσεων, grande capitano: 

«Πάντα έλεγα όχι, δεν θα έπρεπε να την αποσύρουν, αλλά η απόφαση είναι δική τους. Είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει ο σύλλογος. Για τους νεαρούς παίκτες, για τα παιδιά είναι φυσιολογικό να ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα της Ρόμα με το «10». Κι εγώ είχα αυτό το όνειρο και ευτυχώς είχα την τύχη να το ζήσω. Έτσι το να στερήσεις το όνειρο ενός παιδιού να το πραγματοποιήσει θα με εκνεύριζε.

Ωστόσο, παράλληλα, ξέρουμε ότι πλέον ποτέ δεν θα είναι εύκολο για κάποιον να φορέσει τη τζιαλορόσα φανέλα με το 10. Έτσι με τον κατάλληλο χρόνο η ομάδα θα πάρει την σωστή απόφαση. Ποιος ξέρει αν βρεθεί κάποιος εξαιρετικός παίκτης – ένας άλλος Τότι, ένας Μέσι- τότε θα βρεθεί μια λύση (γέλια). Αν ήταν ο Μέσι, τότε θα μπορούσε σίγουρα να την πάρει. Βασικά πιστεύω θα την έπαιρνε έτσι κι αλλιώς – αλλά αν δεν την έπαινε τότε θα την πήγαινα εγώ ο ίδιος στο αεροδρόμιο».

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1022976618023645184

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ