Μεγάλη μπάλα από τον… Τραμπ!

Μεγάλη μπάλα από τον… Τραμπ!

Θέλετε το πιστεύετε, θέλετε όχι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε στα νιάτα του ποδόσφαιρο! Κι η φωτογραφία αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Μπορεί η σχέση του με τον αθλητισμό να είναι αμφιλεγόμενη, μπορεί να μη χρωστά καλή κουβέντα σε κανέναν αθλητή στις ΗΠΑ και να έχει ξεσηκώσει τους περισσότερους εναντίον του, μπορεί οι περισσότερες ομάδες να μη θέλουν καν να τον επισκεφτούν στον Λευκό Οίκο, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει παρελθόν ως αθλητής. Και μάλιστα όχι σε κάποιο από τα δημοφιλή στις ΗΠΑ αθλήματα, αλλά στον «βασιλιά των σπορ» για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, υπήρξε στα νιάτα του ποδοσφαιριστής!

Το αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα As επ’ ευκαιρία της παρουσίας της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ουάσιγκτον, όπου κάνει προπονήσεις και θα παίξει κι ένα φιλικό με τη Γιουβέντους. Δημοσιεύει μάλιστα και την παραπάνω φωτογραφία, όπου ο «πλανητάρχης» είναι αυτός ο ξανθός τύπος, που είναι πιο φωτεινός από τους υπόλοιπους.

Αυτή είναι μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το 1959. Τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ φοιτούσε στη στρατιωτική ακαδημία της Νέας Υόρκης και έπαιζε ποδόσφαιρο. Ήταν μάλιστα επιθετικός. Και παραπάνω από τους μισούς συμπαίκτες του ήταν Λατίνοι, αλλά φαίνεται πως τότε αυτό δεν τον ενοχλούσε. Σήμερα έχει τέτοια προβλήματα.

Όπως αναφέρει η As, η σχέση του Τραμπ με το ποδόσφαιρο δεν σταμάτησε εκεί. Αργότερα όταν ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις κι έβγαλε χρήματα, θέλησε να αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Και προσπάθησε να πάρει την Ατλέτικο Νασιονάλ στην Κολομβία. Άγνωστο γιατί, το εγχείρημά του δεν προχώρησε. Σήμερα με το ποδόσφαιρο ασχολείται ο γιος του, Μπάρον, ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της DC United, της επαγγελματικής ομάδας της Ουάσιγκτον.

Του «πλανητάρχη» μάλλον δεν του καίγεται καρφί πια. Και την ώρα που θα παίζουν η Ρεάλ με τη Γιουβέντους, δύο από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από τον Λευκό Οίκο, αυτός θα παίζει γκολφ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ