Μια βραδιά γεμάτη πάθος, με την κυρία Νίνα

Μια βραδιά γεμάτη πάθος, με την κυρία Νίνα

Παίζει να ζήτησαν από τον Ιβάν να φέρει τους Cardigans μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, για να συνοδεύουν μουσικά τα ρομαντικά δείπνα του ζεύγους

Και πάνω που τις τελευταίες ημέρες ασχολούμασταν όλοι με τον άντρα της οικογένειας Βέρνμπλουμ, την κυρία Νίνα δηλαδή, σε σημείο που με όσα της σέρναμε θα νόμιζε κάποιος άσχετος πως η κοπέλα είναι σκληρά εργαζόμενη στο you porn, σκάει η είδηση βόμβα και μας αφήνει όλους παγωτά!

«Οικονομική η διαφορά με τον παίκτη-Απόσταση στα χρήματα που δίνει ο ΠΑΟΚ και ζητάει ο Σουηδός» ανέφεραν οι τίτλοι των ιστοσελίδων. Απογοητευμένος κι εγώ μια και νόμιζα πως ο Ιβάν δε μασάει από χρήμα κι αν θέλει κάποιον τον πληρώνει όσο το βάρος του σε χρυσό, έκανα κλικ για να διαβάσω λεπτομέρειες.

Στο ίδιο πνεύμα οι αρχικές περιγραφές των ρεπορτάζ, με αναφορές σε δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη που επιβεβαίωνε πως το θέμα κολλάει στο μπαγιόκο, όπως λέμε. Αγκάλιασα το κουτί με τα αντικαταθλιπτικά και άρχισα να τα καταπίνω σαν καραμέλες για να συνέλθω από το σοκ! Και να ΄λεγα ρε γαμώτο πως ο Ιβάν έχει πάρε-δώσε με τον Τζάμπα, να ψηνόμουν πως ο τελευταίος τον παρέσυρε βάζοντας στο λάθος δρόμο. Από τον τελικό του Βόλου έχουν να πουν καλημέρα, οι τυπικές κουβέντες που ίσως χρειάστηκε κάποτε να ανταλλάξουν, έγιναν μέσω συνεργατών.

Διάβασα ολόκληρα τα ρεπορτάζ, μέχρι που έφτασα στο ζουμί της υπόθεσης, στη δήλωση του μάνατζερ, που σύμφωνα με το κείμενο επιβεβαίωνε πως το αγκάθι είναι το οικονομικό.  Τη διάβασα, την ξαναδιάβασα, την έστειλα και σε κάποιον φίλο που έχει σπουδάσει φιλολογία κι έχει και έναν τοίχο γεμάτο διδακτορικά μπας και τα δικά μου, απλά Ελληνικά δεν είναι επαρκή. Ούτε αυτός, ούτε εγώ βρήκαμε σημείο που να μιλάει για χάσμα στο οικονομικό.

Την κοπιάρω μπας και κάποιος από εσάς βρει αυτό που δεν εντόπισε το δικό μας, φτωχό μυαλό: «Η πληροφόρηση για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένη. Τύχαμε μιας πολύ θερμής υποδοχής. Tόσο η ομάδα, όσο και η πόλη άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και τη Νίνα, ωστόσο δεν είμαστε μέσα στο στόχο των διαπραγματεύσεων. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και θα είναι μια καλή ιδέα εάν βρούμε κάποια λύση…».

Έκανα κλικ σε όλες τις ιστοσελίδες μπας και ανακαλύψω κάτι περισσότερο, όλες στο ίδιο μοτίβο, «ανατροπή, οικονομικής φύσεως η διαφορά, μπλα-μπλα-μπλα, το επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο μάνατζερ» και από κάτω η ίδια ακριβώς δήλωση, που δεν περιλαμβάνει κάτι σχετικό με χρήματα. Λες και η είδηση κυκλοφόρησε μέσω non paper και το αναπαρήγαγαν με κόπι πάστε, όπως θα έλεγε και ο Πολάκης…

Το ότι υφίσταται διαπραγματευτικό κενό είναι προφανές, χωρίς αυτό ο παίκτης θα είχε ήδη υπογράψει. Το κενό αυτό μπορεί να αφορά 1002 λόγους, από το σπίτι και το κολέγιο των παιδιών, μέχρι το πόσες πορτοκαλιές θα έχει ο κήπος. Παίζει το ενδεχόμενο να ζήτησαν από τον Ιβάν να τους φέρει τους Cardigans και τους Abba για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, για να συνοδεύουν μουσικά τα ρομαντικά δείπνα του ζεύγους.

Μπορεί να του ζήτησαν να αναστήσει και τον Ούλοφ Πάλμε, έστω να βρει το δολοφόνο του, άβυσσος η ψυχή της Νίνας. Παίζει και το οικονομικό βέβαια ως σενάριο, μόνο που είναι δεδομένο πως ο Σαββίδης δεν κολλάει σε αυτά. Αφήστε που όταν μιλάμε για παίκτη με παρόμοιο βιογραφικό που έχει προτάσεις από πιο αξιόπιστες ποδοσφαιρικά χώρες, αν δεν κάνεις την υψηλότερη προσφορά, ο παίκτης δε θα αφιερώσει ούτε σταγόνα φαιάς ουσίας να το σκεφτεί έστω και σαν ενδεχόμενο. Το ότι ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη, δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο αναπτύσσονταν πάσης φύσεως θεωρίες με βάση την οικονομική διαφορά, με αναπαραγωγή των ρεπορτάζ και σχόλια του τύπου «αφού το θέμα είναι οικονομικό μπλα-μπλα-μπλα». Μπήκα σε κάνα δυο και ρώτησα «σε ποιο σινεμά είδατε πως το ζήτημα αφορά τα χρήματα, διαβάσατε το ρεπορτάζ ή αρκεστήκατε στον τίτλο για να πλάσετε σενάρια;» και το γύριζαν στο τσάμικο.

Μιλάμε για ένα λαό που αύριο μεθαύριο θα βρίζει τους πολιτικούς που του λένε ψέματα, τα οποία για να αντιληφθεί θα πρέπει να διαβάσει τις σκέψεις τους, ή τουλάχιστον να διυλίσει τα λεγόμενα τους κι όταν είναι να ενημερωθεί για απλά πράγματα, αρκείται στις επικεφαλίδες και δεν κάνει το αυτονόητο, διαβάζοντας το περιεχόμενο.

Οι ίδιοι βρίζουν τους δημοσιογράφους και την ίδια στιγμή υιοθετούν άκριτα ότι παραμύθι τους σερβίρουν, γινωμένοι έστω και άθελά τους, παπαγαλάκια ψευδών ειδήσεων. Κατά το «κάθε χώρα έχει τις κυβερνήσεις που του αξίζουν», έτσι και κάθε λαός έχει την ενημέρωση που του αξίζει, ο επόμενος πρωθυπουργός δεν πρέπει να είναι ο Κούλης σκέτος, αλλά ο κλώνος του τελευταίου με ολίγον από Τσίπρα, ΓΑΠ, Γεράσιμο Γιακουμάτο Κίμων Κουλούρη πασπαλισμένο με αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

Όσο για την δήλωση του μάνατζερ που επιβεβαιώνει πως η διαφορά είναι στο οικονομικό, ο ευρών κερδίζει μια βραδιά με την κυρία Νίνα, γεμάτη πάθος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ