
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέφερε ότι έχει υπάρξει συμφωνία με νέο προπονητή για την Ρόμα και μένει να γίνει η ανακοίνωση.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκάλυψε ότι έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές για την θέση του νέου προπονητή της Ρόμα και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει η ανακοίνωση από τους «τζιαλορόσι».
Ο άνθρωπος που έχει υπάρξει εμβληματική φυσιογνωμία για την Ρόμα δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και όπως ο ίδιος έχει πει, πλέον, θα συνεισφέρει στον σύλλογο ως μέλος της διοίκησης.
Η δήλωση του Ρανιέρι
Claudio Ranieri says Roma have already reached an agreement with their new coach, but ‘it’s up to the president to decide when to announce it.’ pic.twitter.com/ha9TbCD7Jd
— Football Italia (@footballitalia) May 23, 2025
Σύμφωνα με όλα όσα είπε ο 73χρονος, το deal έχει κλείσει ενώ, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως δεν έχει αποκαλύψει το ποιος θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο ούτε και στον αδερφό του για να μην διαρρεύσει το όνομα.
Όσα είπε ο Ρανιέρι:
«Φυσικά και έχουν όλα τελειώσει. Είναι όμως στο χέρι του προέδρου να αποφασίσει πότε θα ανακοινώσει. Ακόμη και ο αδερφός μου με κάλεσε και μου είπε “Πες μου τουλάχιστον, όλοι αυτό με ρωτούν.»
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, είχε κυκλοφορήσει «βόμβα» στον ποδοσφαιρικό κόσμο καθώς το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ είχε συνδεθεί με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρόμα. Ωστόσο, αργότερα, την πληροφορία αυτή διέψευσε ο ατζέντης του Γερμανού προπονητή.